Εκτελεστικός διευθυντής EuroLeague: «Το Ντουμπάι θα έχει σύντομα ομάδα στη Λίγκα και θα φέρει έσοδα 150 εκατ. ευρώ» 

Εκτελεστικός διευθυντής EuroLeague: «Το Ντουμπάι θα έχει σύντομα ομάδα στη Λίγκα και θα φέρει έσοδα 150 εκατ. ευρώ» 

Μέσα στην επόμενη διετία το Ντουμπάι θα εκπληρώσει το όνειρο της συμμετοχής με μία ομάδα στην EuroLeague, όπως επιβεβαίωσε ο CEO της Λίγκας Παούλιους Μοτιεγιούνας, ενώ αποκάλυψε την αρνητική απάντηση της Λίγκας στους Άρβας που ζήταν τη φιλοξενία δύο σερί Final-Four

euroleague_pao_xr
Η σχετική φημολογία υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο όπως όλα δείχνουν πίσω από τον καπνό υπάρχει μία πολύ δυνατή φωτιά και η Euroleague μέσα στην επόμενη διετία θα έχει μια ομάδα στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Γηραίας ηπείρου

Κι αυτό δεν είναι μια υποκειμενική εκτίμηση, αλλά μια πραγματική είδηση την οποία επιβεβαίωσε ο CEO της Euroleague Παούλιους Μοτιεγιούνας στη συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Basketnews.com.

Partizan & Zvezda's Wild Cards, Dubai in EL & Maccabi's Concern | BN Talks with EuroLeague CEO


Κλείσιμο
Η ομάδα μάλιστα από το Ντουμπάι θα φέρει και αρκετά έσοδα στην EuroLeague στο επόμενο διάστημα. Με το τελικό «οκ» να έρχεται τον Φεβρουάριο, αλλά την αρχική έγκριση να βγαίνει από τη συνεδρίαση στα τέλη Νοεμβρίου.

Το Ντουμπάι σκοπεύει να προσφέρει 150 εκατομμύρια ευρώ στη διοργάνωση, με τους 13 συλλόγους-μετόχους (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, Φενερμπαχτσέ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν)να έχουν λαμβάνειν από 1 εκατομμύριο κάθε σεζόν για πέντε χρόνια.


Το Ντουμπάι ζήτησε δύο σερί Final Four
Η είσοδος μιας ομάδας από το Ντουμπάι φυσικά σηματοδοτεί και αλλαγές. Όπως στο κρισιμότερο ραντεβού της EuroLeague, δηλαδή το Final Four.

Το ενδιαφέρον της χώρας από τη Μέση Ανατολή δεν περιορίστηκε απλώς στη συμμετοχή, αλλά ζητήθηκε η φιλοξενία δύο συνεχόμενων Final-Four, κάτι το οποίο δεν έγινε δεκτό. Όμως είναι πλέον πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα Super Cup που θα διεξάγεται εκεί.

Τέλος η νέα ομάδα που θα μπει στην EuroLeague θα μπει και σε μία ακόμα διοργάνωση, πιθανότατα στην ABA Liga για να διατηρήσει τον ρυθμό της κάθε εβδομάδα.

Επίσης 

Ειδήσεις σήμερα:

«Θα το τακτοποιήσω» είπε ο 50χρονος στην κόρη του και σκότωσε τον 33χρονο που τη βίαζε από τα 9 της

Νταλάρας κατά Ρέμου και Αργυρού: Η σύγκριση με Μπιθικώτση και τα σχόλια για «μπιφτέκια και λουκάνικα»

26χρονη καθηγήτρια έβαζε μαθητές να κρατάνε τσίλιες για να κάνει σεξ με 16χρονο - Τους κάλυπτε ο πατέρας του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης