Βραζιλία: Αγνοείται παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής

Βραζιλία: Αγνοείται παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής

Το αυτοκίνητο του Μαρσελίνο Καριόκα, που έκανε σπουδαία καριέρα με την Κορίνθιανς, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ερημική περιοχή και η αστυνομία του Σάο Πάολο έχει συλλάβει δύο άτομα

Marcelinho_Carioca
Ο 51χρονος Μαρσελίνο, θεωρείται ο πιο πετυχημένος παίκτης στην ιστορία της Κορίνθιανς καθώς έχει πετύχει 206 γκολ στα 420 ματς που φόρεσε τη φανέλα της, κατακτώντας μαζί της 8 τίτλους (κι ανάμεσα τους το πρωτάθλημα Βραζιλίας τη διετία 1998-1999, αλλά και το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων της FIFA το 2000).

Στην Ευρώπη είχε δύο σύντομα περάσματα από τη Βαλένθια και την Αζαξιό, στην Εθνική 7 συμμετοχές με 2 γκολ, αλλά γενικά στη Βραζιλία ήταν ένα πολύ σεβαστό όνομα και η είδηση της εξαφάνισης του προκάλεσε σοκ.

Ο Μαρσελίνο το απόγευμα της Κυριακής παραβρέθηκε σε εκδήλωση της Κορίνθιανς και μετά την αποχώρηση του χάθηκαν τα ίχνη του.

Το βράδυ της Κυριακής όμως η αστυνομία ενημερώθηκε για ένα εγκαταλελειμμένο όχημα και μετά τον έλεγχο των πινακίδων κυκλοφορίας, η αστυνομία διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο ανήκε σε εταιρεία που συνδέεται με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Κλείσιμο
Το πρωί της Δευτέρας η αστυνομία του Σάο Πάολο ανακοίνωσε ότι συνελήφθησαν δύο άτομα ως ύποπτοι για εμπλοκή στην υπόθεση, θεωρώντας ότι υπάρχει απαγωγή.

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης