Φιλ Φόντεν: Ο 4χρονος γιος του άσου της Σίτι υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων

Φιλ Φόντεν: Ο 4χρονος γιος του άσου της Σίτι υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων

Ο Ρόνι Φόντεν, που έγινε viral μετά τον τελικό του Champions League, υπέγραψε συμβόλαιο με την Propel Talent Group έχοντας φτάσει τα 4 εκατ. followers στο Instagram

ronnie_foden
Λίγα λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα του τελικού του Champions League που βρήκε τους «Πολίτες» για πρώτη φορά στην ιστορία τους να κατακτούν την κούπα, αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Ρόνι Φόντεν, ο μεγάλος γιος του επιθετικού της Σίτι Φιλ Φόντεν.

Ο 3.5 ετών τότε Ρόνι πανηγύριζε στην αγκαλιά του πατέρα του μαζί με τους Χάαλαντ, Γκρίλις και όλα τα άλλα αστέρια της Σίτι με τους οπαδούς της ομάδας να τον αποθεώνουν και να τον αποκαλούν «The Dude» (ο τύπος) μετατρέποντας τον σε ανεπίσημη μασκότ της ομάδας.

Ο Φιλ Φόντεν και η σύντροφος του (και μητέρα του παιδιού) Ρεμπέκα Κουκ δημιούργησαν τον δικό του λογαριασμό στο Instagram (μια εξέλιξη που έμοιαζε με λαϊκή απαίτηση) με τον Ρόνι μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτά 2.3 εκατομμύρια followers που είχαν γοητευτεί από την παιδική αθωότητα και την τσαχπινιά του σε κάθε πόζα.

Λίγους μήνες αργότερα ο λογαριασμός του Φόντεν τζούνιορ έφτασε στα 4 εκατ. followers και ο πιτσιρικάς υπέγραψε συμβόλαιο με την Propel Talent Group. Μια εταιρία που δεν είναι απλά πρακτορείο μοντέλων, αλλά όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της «ένας οργανισμός που διαχειρίζεται τις καριέρες μερικών από τα πιο περιζήτητα ταλέντα του Ηνωμένου Βασιλείου».

Την είδηση αποκάλυψε η Sun συμπληρώνοντας ότι ήδη ο μικρός έχει κάνει τις πρώτες του φωτογραφίσεις για επώνυμα brands υπενθυμίζοντας παράλληλα πως οι σελέμπριτι που έχουν από 1 εκατ. followers και πάνω τότε κερδίζουν έως και 12.000 ευρώ για κάθε διαφημιστική τους ανάρτηση.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος ποινικός κώδικας: 20 χρόνια φυλακή και η απόπειρα βιασμού - Μόνο μια αναβολή στις ποινικές δίκες

Έντεκα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν στη ζωή αλλά παρέμειναν συνάδελφοι

Ναυάγιο στη Λέσβο: Η στιγμή που το «Raptor» βυθίζεται - Δείτε σοκαριστικό βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης