Μάλιστα δεν τον αναφέρει ως «Ξανθό» αλλά ως «Ξανθεό» όπως τον έγραφε ο σπουδαίος δημοσιογράφος Φαίδωνας Κωνσταντουδάκης.
Με την ΑΕΚ ο Ιωαννίδης έφτασε στο Final-4 της Euroleague το 1998.
Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΑΕΚ
«Ο Χάρος βγήκε παγανιά... Και πήρε μαζί του ο τρισκατάρατος ακόμη έναν μεγάλο...
Ο Γιάννης Ιωαννίδης 'έφυγε'.
Κλείσιμο
Σε ηλικία 78 ετών.
Κι αφού τα τελευταία χρόνια πάλευε και έδινε μάχες (ζωής) απέναντι σε σοβαρότατα προβλήματα υγείας.
Ο θρυλικός προπονητής, που δεν πήρε τρόπαιο με την ΑΕΚ, αλλά έσπειρε το σπόρο για τις μελλοντικές επιτυχίες της σύγχρονης εποχής, αλλάζοντας τη μοίρα της. Η διετία 1996-1998 της πρώτης αναγέννησης της «Βασίλισσας» φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.
Η 'Βαρκελώνη 1998', ήτοι το Φάιναλ Φορ Ευρωλίγκας με αντιπάλους τη Μπενετόν και τη Κίντερ, έχει δικαίως θέση πολύ ψηλά, και λίγο μόλις κάτω από τα 17 τιμημένα τρόπαια της ενδόξου Ιστορίας μας.
Ο 'Ξανθεός' - κατά ιερή παράφραση του λεξιπλάστη, 'Πατριάρχη' του ρεπορτάζ της ΑΕΚ, Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη - δεν είναι πλέον μαζί μας.
Το ελληνικό μπάσκετ πενθεί.
Η οικογένεια της ΑΕΚ BC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τους οικείους του, αλλά και προς την αθλητική του οικογένεια, τον Άρη Θεσσαλονίκης.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.