Ο Παναθηναϊκός πέρασε με εμφατικό τρόπο το βράδυ της Πέμπτης (28/9) απ' την Τρίπολη, επικρατώντας με 4-1 επί του Αστέρα, όμως κι αυτό το παιχνίδι άφησε αγωνιστικές «πληγές» στους «πράσινους», καθώς οι Αντράζ Σπόραρ και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν επέστρεψαν στην Αθήνα με προβλήματα τραυματισμών και δεν θα είναι διαθέσιμοι στο κυριακάτικο (1/10) μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική της Super League.
Ο διεθνής Σλοβένος επιθετικός υπέστη διάταση στον οπίσθιο μηριαίο μυ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Πέμπτης (5/10) με τη Μακάμπι στη Χάιφα για τη 2η αγωνιστική του Europa League, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του αυτή την στιγμή.
Ο δε Πάλμερ-Μπράουν έχει υποστεί διάστρεμμα και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες, χάνοντας και τα δύο ματς. Εκτός από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα μείνει ξανά ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, ο οποίος συνέχισε και την Παρασκευή (29/9) το ατομικό του πρόγραμμα.
Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον Αστέρα, ακολούθησαν το πρωί της Παρασκευής (29/9) πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις ξατοχής και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.