Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι από το Προάστιο της Καρδίτσας (χωριό του πατέρα του) αποφάσισε να δώσει 100.000 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας οι οποίοι «χτυπήθηκαν» από την κακοκαιρία Daniel.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς από την πρώτη στιγμή είχε καλέσει τον κόσμο μέσω των social media να δώσει χρήματα για τους πληγέντες στη Θεσσαλία. Τα χρήματα θα δοθούν μέσω του Ερυθρού Σταυρού.
«Δεν παίζουμε μόνο για εμάς, αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες. Σκοπεύουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω» είπε σχετικά ο Στέφανος.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.