Γκοφ μετά την κατάκτηση του US Open: «Ευχαριστώ εκείνους που δεν με πίστεψαν, είμαι ευλογημένη» - Βίντεο

Γκοφ μετά την κατάκτηση του US Open: «Ευχαριστώ εκείνους που δεν με πίστεψαν, είμαι ευλογημένη» - Βίντεο

Η νέα πρωταθλήτρια της Νέας Υόρκης μίλησε για την οικογένειά της, τις προσευχές της αλλά και τους haters

27654457
H Κόκο Γκοφ, η αφροαμερικανίδα που γεννήθηκε το 2004 και το 2023 κατέκτησε το US Open, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά τον θρίαμβο στη Νέα Υόρκη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη US Open (@usopen)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη US Open (@usopen)

Κλείσιμο

Στις πρώτες on court δηλώσεις της σημείωσε: «Βρίσκομαι σε σοκ αυτή τη στιγμή, η ήττα στον τελικό του Roland Garros ήταν δύσκολη για μένα. Συνειδητοποίησα πως ο Θεός μου βάζει δοκιμασίες. Αυτό κάνει αυτή τη στιγμή ακόμα πιο γλυκιά απ' όσο μπορούσα να φανταστώ. Δεν προσεύχομαι για αποτελέσματα, απλά ζητάω δύναμη για να τα δώσω όλα και ό,τι συμβεί θα συμβεί. Είμαι τόσο ευλογημένη σ' αυτή τη ζωή».



Στη συνέχεια η 19χρονη απευθύνθηκε στην αντίπαλο της Αρίνα Σαμπαλένκα: «Απλά ήξερα πως αν δεν τα έδινα όλα δεν θα είχα καμία πιθανότητα να κερδίσω. Η Aρίνα είναι απίθανη παίκτρια. Συγχαρητήρια για το Νο.1 του κόσμου, το αξίζεις. Πάντα λέω στην ομάδα μου ότι είσαι πολύ καλός άνθρωπος».

27654470
27654472


Φυσικά ευχαρίστησε την οικογένειά της, λέγοντας σε μια αστεία στιγμή, πως είδε για πρώτη φορά τον πατέρα της να κλαίει: «Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που είδα τον πατέρα μου να κλαίει! Σας ευχαριστώ πολύ, πιστέψατε σε μένα από την αρχή. Έρχομαι σ' αυτό το τουρνουά από μικρή για να δω τη Venus και τη Serena να παίζουν, είναι απίθανο να στέκομαι εδώ».

Η Αμερικανίδα όμως δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους... haters, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αντί για νερό έριχναν βενζίνη στη φλόγα της, που λάμπει πιο πολύ από ποτέ: «Ευχαριστώ και εκείνους που δεν πίστευαν σε εμένα. Πριν έναν μήνα κέρδισα ένα 500άρι και ο κόσμος έλεγε ότι θα σταματούσα εκεί. Πριν 2 εβδομάδες κέρδισα 1000άρι και ο κόσμος έλεγε ότι είναι το καλύτερο που μπορώ. Τρεις εβδομάδες μετά στέκομαι εδώ με αυτό το τρόπαιο δίπλα μου... Προσπαθώ για το καλύτερο που μπορώ και ειλικρινά όσοι προσπαθούν να ρίξουν νερό στη φλόγα μου ρίχνουν βενζίνη!».

Σε μια ακόμα ωραία στιγμή, η Γκοφ ευχαρίστησε και την Billie Jean King όταν παρελάμβανε το χρηματικό έπαθλο των τριών εκατομμυρίων δολαρίων, επειδή εκείνη ήταν που ξεκίνησε τη μεγάλη μάχη για ισότητα πριν από 50 χρόνια, ιδρύοντας τη WTA.

Πηγή: www.tennisnwes.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Λευτέρης Πετρούνιας: Αποσύρθηκε από τον τελικό στην Ουγγαρία - Το μήνυμά του για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία

Μαρόκο: Περισσότεροι από 1.000 οι νεκροί μετά τον καταστροφικό σεισμό 6,8 Ρίχτερ - Αγωνία για όσους βρίσκονται στα ερείπια

ΓΕΣ: Παροπλισμένα τα ελικόπτερα Χιούι που πλημμύρισαν στο Στεφανοβίκειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης