Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ποντένσε

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Ποντένσε

Το πρωί της Τρίτης ο Πορτογάλος έφτασε στην Αθήνα με τον ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου να βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο

podence
Ο Ντάνιελ Ποντένσε έφτασε στην Αθήνα ο πρωί της Τρίτης για φορέσει για ακόμα μία φορά στην καριέρα του τη φανέλα της ομάδας του Ολυμπιακού.

Από το βράδυ της Δευτέρας ο... ξεσηκωμός των οπαδών του Ολυμπιακού μετά τη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για την επιστροφή του Ποντένσε δεν είχε προηγούμενο. Το πρωί της Τρίτης ο Πορτογάλος έφτασε στην Αθήνα με τον ενθουσιασμό στις τάξεις του κόσμου να βρίσκεται στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο Πορτογάλος διεθνής εξτρέμ πάτησε ξανά σε ελληνικό έδαφος για να παίξει για 2η φορά στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. Περίπου στις 8:00 έκανε την εμφάνισή του στην έξοδο του αεροδρομίου και αποθεώθηκε από τους περίπου 50 οπαδούς της ομάδας που δεν υπολόγισαν το πρωινό ξύπνημα και πήγαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος για να τον υποδεχθούν.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό είχε 68 αγώνες με 13 γκολ και 14 ασίστ, προερχόμενος από τη Σπόρτινγκ. Έκανε μετά σπουδαία μεταγραφή στη Γουλβς, έχοντας εκεί 105 αγώνες με 16 γκολ και 9 ασίστ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ήδη ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό αλλά και δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του.


Ειδήσεις σήμερα:

Άγρια επίθεση στο μετρό της Νέας Υόρκης: Άνδρας χτυπάει επανειλημμένα με μπαστούνι 60χρονη γυναίκα - Δείτε βίντεο

Πάνω από Μαγνησία και Σποράδες η κακοκαιρία «Daniel» - Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκαν Ποντένσε και Γιόβετις, «μπήκαν» και στην ευρωπαϊκή λίστα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης