Το Σάββατο (21:10) αναμένεται στο «Ελ. Βενιζέλος» της Αθήνας ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ο Έλληνας πρωταθλητής του μήκους που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης θα πετάξει από την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας για την Αθήνα και μαζί με άλλα μέλη της αποστολής και φυσικά με τον προπονητή του, Γιώργο Πομάσκι.
Στην ίδια πτήση θα είναι και η "χάλκινη" παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 35χλμ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.
Την Παρασκευή (18:30) είναι προγραμματισμένη στη Βουδαπέστη η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.