Λιονέλ Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε το Λιγκ Καπ στα πέναλτι (10-9) κόντρα στην ομάδα του Αντετοκούνμπο

Λιονέλ Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι κέρδισε το Λιγκ Καπ στα πέναλτι (10-9) κόντρα στην ομάδα του Αντετοκούνμπο

Ο Μέσι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και πέτυχε το πρώτο από τα πέναλτι - Ήρωας ο τερματοφύλακας της Ίντερ Μαϊάμι

mesi-inter
Το πρώτο του τρόπαιο με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι σήκωσε τα ξημερώμα της Κυριακής ο Λιονέλ Μέσι με την ομάδα του να κερδίζει με δραματικό τρόπο (10-9 στα πέναλτι, 1-1 στον κανονικό αγώνα) στον τελικό του Λιγκ Καπ απέναντι στην Νάσβιλ, την ομάδα, δηλαδή, του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Inter Miami vs Nashville 1-1 Penalty 10-9 Hіghlіghts & Goals | Leagues Cup FINAL 2023


Ο Μέσι ήταν αυτός που έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του στο 23ο λεπτό στέλνοντας με σουτ εκτός περιοχή τη μπάλα στο «γάμα» της εστίας της Νάσβιλ με το δέκατο γκολ του σε επτά εμφανίσεις με την ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.



Κλείσιμο
Η Νάσβιλ κατάφερε να ισοφαρίσει στο 56ο λεπτό με κεφαλιά του Φάφα Πικό μετά από κόρνερ.



Η Ίντερ Μαϊάμι είχε την ευκαιρία να κερδίσει στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά η προσπάθεια του Λεονάρντο Καμπάνια στο 92ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι της Νάσβιλ με τον Μέσι να μην πιστεύει το γκολ που χάθηκε.



Σε ήρωα για την ομάδα του Μέσι αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας της Ίντερ Μαϊάμι, Ντρέικ Κάλεντερ, ο οποίος αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 11ο χτύπημα από τα έντεκα βήματα στη συνέχεια έπιασε και το επόμενο πέναλτι σκορπώντας φρενίτιδα.




Ο Μέσι, ο οποίος σκόραρε πρώτος στη διαδικασία των πέναλτι, ήταν αυτός που σήκωσε το τρόπαιο του Λιγκ Καπ στον αέρα για να ξεκινήσει το πάρτι για την Ίντερ Μαϊάμι και τους οπαδούς της.


Πήγαν στράφι τα μηνύματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην πρώτη του ανάρτηση μετά την ήττα της Νάσβιλ έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα του θα επιστρέψει καλύτερη από ποτέ.

«Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε αλλά τι καταπληκτική ατμόσφαιρα. Η Νάσβιλ θα επιστρέψει δυνατότερη και καλύτερη από ποτέ» έγραψε στο Instagram ο Έλληνας σταρ που είναι ιδιοκτήτης της ομάδας.



Νωρίτερα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος έφτασε στην πόλη του βόρειου Τενεσί με τον αδελφό του Κώστα έστειλε μήνυμά στον Αργεντινό σταρ του ποδοσφαίρου : " Είμαστε "Εδώ, Νάσβιλ! Ανυπομονώ να δω το παιχνίδι, θα είναι υπέροχο και η ατμόσφαιρα επίσης. Θα είναι η πρώτη φορά που φωνάζω εναντίον του Μέσι...».



Ο σταρ του ΝΒΑ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο που τον άφησε εκτός Εθνικής για το Mundobasket, θέλησε να δείξει και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι με την παρέα του.

Αρχικά σκόραρε από μακριά σε κενή εστία και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο.



Στη συνέχεια ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι έχοντας στο τέρμα τον αδελφό του.



Για το τέλος κάθισε και ο ίδιος κάτω από τα δοκάρια και με την επιβλητική του παρουσία ανάγκασε τον παίκτη που εκτέλεσε το πέναλτι να την στείλει άουτ.



Ειδήσεις σήμερα:

Θρίαμβος της ΑΕΚ με θρίλερ στο 90+10' - Ο Βίντα ισοφάρισε 2-2 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και την έστειλε στα πλέι οφ του Champions League - Δείτε τα γκολ

Ο Γιάννης... στέλνει μήνυμα στον Μέσι πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ της Νάσβιλ με την Ίντερ Μαϊάμι - Δείτε βίντεο

Αλμέιδα και Αραούχο πανηγύρισαν την πρόκριση με τη φανέλα του Μιχάλη στα χέρια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης