ΑΕΚ: Αλμέιδα και Αραούχο πανηγύρισαν την πρόκριση με τη φανέλα του Μιχάλη στα χέρια

ΑΕΚ: Αλμέιδα και Αραούχο πανηγύρισαν την πρόκριση με τη φανέλα του Μιχάλη στα χέρια

Ο Αργεντινός προπονητής της Ένωσης και ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του δικέφαλου αφιέρωσαν την πρόκριση στα play-offs του Champions League στον οπαδό που δολοφονήθηκε από χούλιγκαν

Collage_Maker-20-Aug-2023-12-19-AM-9138
Η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ καθώς επέστρεψε από το 0-2 και με το τελικό 2-2 πήρε το εισιτήριο για τα play-offs του Champions League

Η ονειρική αυτή βραδιά ήταν φυσικά αφιερωμένη στον Μιχάλη Κατσούρη, τον φίλο της Ένωσης που δολοφονήθηκε στη διάρκεια της επέλασης των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με τη λήξη του αγώνα και με τους έντονους πανηγυρισμούς ο Ματίας Αλμέιδα, ύψωσε στον ουρανό τη φανέλα με το Νο21 και το όνομα του Μιχάλη, την ώρα που τον είχε σηκώσει στις πλάτες του ο Άμραμπατ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuwtnynpmxzd)
Κλείσιμο



5948925
5948926
5948931
5948943


Ιδιαίτερος ήταν ο πανηγυρισμός και του Σέρχιο Αραούχο, μετά το γκολ της ισοφάρισης (2-2) απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στις καθυστερήσεις της ρεβάνς των προκριματικών του Champions League.

Ο Αργεντινός αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο οπαδό της ΑΕΚ. Μόλις η μπάλα προσγειώθηκε στα δίχτυα σχημάτισε με τα δάχτυλά του το «Μ» και λίγα λεπτά μετά ζήτησε από τον πάγκο τη φανέλα με το όνομά του, την οποία ύψωσε στον αέρα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuwtdbwjmn0x)


5948967
5948913
5948917
5948929
5948909


Μια από τις πιο δυνατές στιγμές ήταν με τον Ματίας Αλμέιδα λίγο πριν κάνει δηλώσεις στο συνδρομητικό, να φιλάει το χέρι του Σέρχιο Αραούχο που είχε πάει προς το μέρος του να τον συγχαρεί.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuwtpiwp59vd)





Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Κόβουν λουκέτα για να μπουν σε σπίτια και να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες - Συγκλονιστικές εικόνες

Το άσπρο μαύρο από την Τουρκία για τα επεισόδια στην Κύπρο - «Φταίνε ο ΟΗΕ και οι Ελληνοκύπριοι»

Κολυδάς: Ως τη Μαγνησία ο καπνός από τη φωτιά στον Έβρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης