Ο Γιάννης... στέλνει μήνυμα στον Μέσι πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ της Νάσβιλ με την Ίντερ Μαϊάμι - Δείτε βίντεο

Ο Γιάννης... στέλνει μήνυμα στον Μέσι πριν τον τελικό του Λιγκ Καπ μεταξύ της Νάσβιλ με την Ίντερ Μαϊάμι - Δείτε βίντεο

Ο σταρ του ΝΒΑ μάλιστα θέλησε να δείξει και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Αργεντινός

Collage_Maker-20-Aug-2023-04-16-AM-6958
Ο συνιδιοκτήτης της Νάσβιλ και σούπερ σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκουόνμπο, έστειλε ένα μήνυμα στον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του στην Ίντερ Μαϊάμι ενόψει του αποψινού τελικού του Λιγκ Καπ.

Ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα από τότε που έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες, οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ στον τελικό της διοργάνωσης του Κυπέλλου, με τα εννέα γκολ του σε έξι αγώνες.

Από την άλλη ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, πιστεύει ότι η ομάδα του θα σταματήσει αυτή του Μέσι. Ο Γιάννης έφτασε στην πόλη του βόρειου Τενεσί με τον αδελφό του Κώστα έστειλε το μήνυμά του στον Αργεντινό σταρ του ποδοσφαίρου : " Είμαστε "Εδώ, Νάσβιλ! Ανυπομονώ να δω το παιχνίδι, θα είναι υπέροχο και η ατμόσφαιρα επίσης. Θα είναι η πρώτη φορά που φωνάζω εναντίον του Μέσι...».

Κλείσιμο


Ο σταρ του ΝΒΑ, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο που τον άφησε εκτός Εθνικής για το Mundobasket, θέλησε να δείξει και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο ο Μέσι με την παρέα του.

Αρχικά σκόραρε από μακριά σε κενή εστία και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλντο.



Στη συνέχεια ευστόχησε σε χτύπημα πέναλτι έχοντας στο τέρμα τον αδελφό του.



Για το τέλος κάθισε και ο ίδιος κάτω από τα δοκάρια και με την επιβλητική του παρουσία ανάγκασε τον παίκτη που εκτέλεσε το πέναλτι να την στείλει άουτ.



Το Νάβιλ νίκησε 2-0 τη Μοντερέι για να φτάσει στον τελικό, ενώ ο Μέσι οδήγησε το Μαϊάμι σε μια νίκη 4-1 επί της Φιλαδέλφεια Ουνιόν στον άλλο ημιτελικό.

Ο Μέσι διεκδικεί το πρώτο του τρόπαιο στις Ηνωμένες Πολιτείες μετά από μόλις επτά αγώνες.



Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Κόβουν λουκέτα για να μπουν σε σπίτια και να σώσουν ανθρώπους και περιουσίες - Συγκλονιστικές εικόνες

Το άσπρο μαύρο από την Τουρκία για τα επεισόδια στην Κύπρο - «Φταίνε ο ΟΗΕ και οι Ελληνοκύπριοι»

Κολυδάς: Ως τη Μαγνησία ο καπνός από τη φωτιά στον Έβρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης