Φλόκι, ο απίθανος σκύλος που μετέχει σε τουρνουά ποδοβόλεϊ στη Βραζιλία - Δείτε βίντεο

Φλόκι, ο απίθανος σκύλος που μετέχει σε τουρνουά ποδοβόλεϊ στη Βραζιλία - Δείτε βίντεο

Ο Φλόκι δεν έχει κλείσει τα 2 του χρόνια, αλλά μετρά σχεδόν 300.000 followers στο Instagram καθώς τρελαίνει κόσμο με τα όσα κάνει με τη μπάλα

Floky2
Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο κάθε Βραζιλιάνος γεννιέται με μια μπάλα στα πόδια.

Τώρα πλέον μαθαίνουμε πως αυτό ισχύει και για τα σκυλιά που γεννιούνται στη χώρα του καφέ!

Κάτι που αποδεικνύει περίτρανα σε κάθε ευκαιρία ο, διάσημος πλέον σε όλη τη Βραζιλία, Φλόκι ο οποίος έχει εξελιχθεί σε απόλυτη ατραξιόν των τουρνουά ποδοβόλεϊ στην πρωτεύουσα της χώρας Μπραζίλια.

Κλείσιμο
Ο Φλόκι λίγο μετά τη γέννηση του...

Στην περίπτωση του προφανώς έχουν παίξει ρόλο τα γονίδια, αλλά και ο ιδιοκτήτης του.

Τα γονίδια γιατί είναι ένα Μπόρντερ Κόλεϊ, μια ράτσα που προέρχεται από την περιοχή των συνόρων μεταξύ της Σκωτίας και της Αγγλίας, όπου ως γνωστόν γεννήθηκε το ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη ράτσα πάντως εκτράφηκε για τη φύλαξη κοπαδιών, ιδιαίτερα προβάτων, και συνδυάζει την νοημοσύνη και την ευκινησία με μια σκληραγωγημένη κράση.

Όμως ο ιδοκτητής του Φλόκι, Γκουστάβο Ροντρίγκεζ, δεν έχει κάποιο κοπάδι ζώων, αλλά είναι καθηγητής και αθλητής ποδοβόλεϊ (το άθλημα που συνδυάζει ποδόσφαιρο και μπιτς βόλεϊ) κι έτσι του μετέφερε την αγάπη του για το άθλημα...








«Σε ηλικία 2 μηνών παίζαμε με κάποια μπαλόνια στο σπίτι... Σιγά, σιγά όμως έβλεπα ότι είχε εξαιρετική επαφή με τη μπάλα», εξήγησε ο Ροντρίγκεζ ο οποίος άρχισε να παίρνει μαζί του στις προπονήσεις τον σκύλο του, που πήρε το όνομα του από τον ομώνυμο χαρακτήρα της τηλεοπτικής σειράς Βικίνγκς.



Σιγά, σιγά ο Ροντρίγκεζ άρχισε να προπονείται μαζί με τον σκύλο του και δεν άργησε η στιγμή που άρχισαν να παίζουν μαζί αγώνες, φτάνοντας στο σημείο να αποτελούν την ατραξιόν των γηπέδων.



Κι αυτό αποδεικνύεται από τους σχεδόν 300.000 ακολούθους που έχει ο απίστευτος σκύλος, ο οποίος δεν αγαπά απλά το ποδοβόλεϊ αλλά είναι παθιασμένος μ' αυτό έχοντας μάλιστα και αγαπημένο γήπεδο!!!



«Με τον Φλόκι προπονούμαστε σε διάφορες εγκαταστάσεις αλλά η αγαπημέμη του είναι αυτό που βρίσκεται στο 'Parque da Cidade Sarah Kubitschek'. Όταν φτάνουμε εκεί αρχίζει και χοροπηδάει μέσα στο αυτοκίνητο δείχνοντας τη χαρά του».



Κι αυτή η χαρά μεταφέρεται και μέσα στο γήπεδο, όπου λειτουργεί πραγματικά σαν άνθρωπος έχοντας απίστευτο πάθος για το παιχνίδι με τη μπάλα.

Βέβαια για να φτάσει στο σημείο να παίζει όπως το κάνει σήμερα, χρειάστηκε πολύ επιμονή κι υπομονή από τον ιδιοκτήτη του για να μπορέσει να εκπαιδευτεί σωστά, αλλά τώρα οι κόποι τους δικαιώνονται..







Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή στον Κολωνό: Ο ληστής απειλεί με μαχαίρι και ο αστυνομικός πυροβολεί εξ επαφής

Με βαριά τραύματα σε κοιλιά και κεφάλι η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε με μανία από τον σύζυγό της στη Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της επιλογής Ζαχαριάδη για τον δήμο Αθηναίων - Πώς ανετράπη η απόφαση Τσίπρα και πώς έσπασαν οι «γραμμές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης