Μια χαλαρή ημέρα πέρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με την οικογένειά του, απολαμβάνοντας τις διακοπές του μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι στην Ελλάδα και σήμερα βρέθηκε στη Λεωφόρο Πεντέλης και συγκεκριμένα, στη γνωστή ψαροταβέρνα «Νησιώτισσα».
Στο πλευρό του, ήταν η σύζυγός του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο τους παιδί.
Μόλις τον αντιλήφθηκαν οι θαμώνες του μαγαζιού, έσπευσαν κοντά του για να βγάλουν φωτογραφίες. Ο ίδιοςευδιάθετος και πρόθυμος να φωτογραφηθεί με τον καθέναν ξεχωριστά, χαμογελούσε στους θαυμαστές του και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.