Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετακομίζει στο Ψυχικό με την οικογένειά του - Δείτε φωτογραφίες

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μετακομίζει στο Ψυχικό με την οικογένειά του - Δείτε φωτογραφίες

Με τα μαγικά χέρια που καρφώνουν στο ΝΒΑ, ο Greek Freak κουβαλάει κούτες με τον εξοπλισμό της νέας φουτουριστικής πολυκατοικίας - Ενας όροφος για καθένα από τα πέντε αδέλφια, όταν έρχονται στην Ελλάδα

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
Κουβαλάει κούτες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο : Μετακομίζει στο Ψυχικό με την οικογένειά του
giannis_spiti_xr
Ο δρόμος για τους τελικούς του ΝΒΑ σταμάτησε φέτος νωρίς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που μαζί με την ομάδα του, τους Μιλγουόκι Μπακς, λύγισαν από τους Μαϊάμι Χιτ στο Game 5 με 126-128 στο Μιλγουόκι και αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Στο γήπεδο των επενδύσεων, πάντως, ο «Greek Freak»... καρφώνει συνεχώς!

Ο Γιάννης βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Ελλάδα συνδυάζοντας διακοπές, προπονήσεις και επενδύσεις: μία από τις τελευταίες κινήσεις του είναι η αγορά ενός οικογενειακού οικιστικού συγκροτήματος στο Παλαιό Ψυχικό, η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, παρότι ακόμη συνεχίζονται κάποιες εργασίες.
giannis_in__2_

Το πολυτελέστατο συγκρότημα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά του Παλαιού Ψυχικού, κοντά στο κτίριο όπου στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους. Το ακίνητο βρίσκεται σε οικόπεδο 1.585 τ.μ., με την κατασκευή να καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. για οικιστική χρήση.

Το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο RKTKTS ανέλαβε τον σχεδιασμό για λογαριασμό της οικογένειας Παπαλέκα. Ο Γιάννης Παπαλέκας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο από την εποχή που είχε στην ιδιοκτησία του το ακίνητο του «Νammos» της Μυκόνου, αλλά και από την εταιρεία ακινήτων Globalworth, που είχε δημιουργήσει στη Ρουμανία. Ο αδελφός του Βασίλης Παπαλέκας είναι επικεφαλής στην Παπαλέκας Συμμετοχών και Ακινήτων, που εμφανίζεται ως η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ακινήτου στο οποίο επένδυσαν οικογενειακώς οι Αντετοκούνμπο.
giannis_in_
Τα διαμερίσματα στο εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής κτίριο είναι smart, με σύγχρονο εξοπλισμό, διαθέτουν πισίνες και το μπαλκόνι του ρετιρέ καλύπτεται από τέντα χάλυβα. Διακρίνεται το δέντρο μπονσάι «για καλό φενγκ σούι», επιλογή του Γιάννη και της Μαράια

Ο Γιάννης και ο Βασίλης Παπαλέκας διατηρούν άριστες σχέσεις με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης, μάλιστα, διέμενε σε ένα άλλο διαμέρισμα της οικογένειας Παπαλέκα στο Παλαιό Ψυχικό, κάθε φορά που βρισκόταν στην Αθήνα. Μάλιστα πριν από έναν χρόνο ο Γιάννης Παπαλέκας, που πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά και στην Κύπρο, είχε προσκαλέσει τους Αντετοκούνμπο στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.

Κλείσιμο
Την περασμένη Πέμπτη το μεσημέρι ο Γιάννης συνοδευόμενος από την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, Μαράια, ξεφόρτωσε κάποιες κούτες με διάφορα αντικείμενα, κυρίως φωτιστικά, που είχε αγοράσει για να τα τοποθετήσει στη νέα του κατοικία. Οπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του «ΘΕΜΑτος» ο δις MVP του ΝΒΑ φορώντας σορτσάκι της Εθνικής και μπλούζα των Μπακς κουβάλησε τις κούτες μαζί με έναν συνεργάτη του και ανέβηκαν στο ρετιρέ της πολυκατοικίας.

Επειτα από μερικά λεπτά κατέβηκε και πάλι στη Μαράια, η οποία τον περίμενε παρατηρώντας το νέο τους απόκτημα. Οι εργάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κτίριο δεν έδειξαν να ξαφνιάζονται από την επίσκεψή του, αφού όλοι τους γνωρίζουν ότι είναι ο νέος ιδιοκτήτης.
giannis_in
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επιβλέπει τις κατασκευαστικές εργασίες στο συγκρότημα της οικογένειας στο Παλαιό Ψυχικό. Δεξιά, μαζί με την έγκυο στο τρίτο τους παιδί σύζυγό του, Μαράια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα όπου θα μένει ο Γιάννης -το ρετιρέ- είναι «έξυπνο» και διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο σε εξοπλισμό, αλλά και πισίνα. Το μπαλκόνι του καλύπτεται από μια τέντα χάλυβα, ενώ εντυπωσιακό είναι και ένα μπονσάι «για καλό φενγκ σούι» -επιλογή του Γιάννη και της Μαράια-, το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο σπίτι. Ανάλογους αυτοματισμούς έχουν εγκαταστήσει και στα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Οι πληροφορίες λένε ότι ένα από τα διαμερίσματα του συγκροτήματος προορίζεται για τη μητέρα των Αντετοκούνμπο, που παραμένουν μια πολύ δεμένη οικογένεια. Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη ο Γιάννης και ο αδελφός του Αλεξ ενημερώθηκαν για τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, δηλαδή τον φωτισμό και τους συναγερμούς, ενώ δεν αρνήθηκαν να βγάλουν φωτογραφίες με τους τεχνικούς. Από τη στιγμή που χάθηκε το πρωτάθλημα του ΝΒΑ, ο Γιάννης συνδυάζει την επιστροφή του στην Ελλάδα με διακοπές, την αναμονή για τον ερχομό του τρίτου του παιδιού, την προσωπική βελτίωση μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ και τις επενδύσεις στο real estate.

Στο τελευταίο του απόκτημα έχει αποφασίσει να μείνουν ο ίδιος και η πολυπληθής οικογένειά του -πέντε αδέλφια, όλα αγόρια- όταν έρχονται στην Ελλάδα και δεν θα το νοικιάζει, όπως κάνει με τις δύο βίλες που είχε αγοράσει προ ετών στο «Costa Navarino» στη Μεσσηνία. Τις επόμενες ημέρες η οικογένεια του Γιάννη θα μπορεί να μείνει στο νέο της σπίτι.
giannis_in__1_

Οι επενδύσεις

Τον περασμένο Απρίλιο ο Μαρκ Λάσρι, δισεκατομμυριούχος διαχειριστής hedge fund και συνιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς μέχρι και πριν από λίγους μήνες, πούλησε τις μετοχές του, περίπου το 25%, στα αδέλφια Τζίμι και Ντι Χάσλαμ αντί 3,5 δισ. δολαρίων. Ο ίδιος, μιλώντας στον Ντέιβιντ Ρουμπινστάιν, συνιδρυτή και πρόεδρο της Carlyle Group, στο πλαίσιο του Bloomberg Wealth Summit στη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι ο Γιάννης ένιωθε μια ανασφάλεια όταν είχε πρωτοπάει στην Αμερική σχετικά με τα χρήματά του. Οταν λοιπόν έμαθε ότι το ανώτατο όριο ασφάλισης των καταθέσεων ήταν της τάξης των 250.000 δολαρίων, ο Αντετοκούνμπο άνοιξε αμέσως λογαριασμούς σε μισή ντουζίνα τράπεζες. Τοτε ο Μαρκ τού είπε: «Γιάννη, δεν μπορείς να έχεις λογαριασμούς σε 50 διαφορετικές τράπεζες. Ασε με να σου πω κάτι, αν η JP Morgan καταρρεύσει, το ίδιο θα συμβεί και με τις πιο μικρές τράπεζες. Πρέπει να αγοράσεις ομόλογα των ΗΠΑ».

Τα τελευταία χρόνια τα αδέλφια Αντετοκούνμπο έχουν ενεργήσει σύμφωνα με τις συμβουλές του Λάσρι και άλλων έμπιστων συμβούλων. Επέκτειναν το χαρτοφυλάκιό τους, ενώ επένδυσαν και σε άλλους τομείς, όπως το real estate, η αθλητική διατροφή, η ένδυση και υπόδυση, με το δικό τους brand name μάλιστα, αλλά και το ποδόσφαιρο. Ο Αντετοκούνμπο έχει αρκετά χρήματα τόσο για να νιώθει ασφαλής όσο και για να τα επενδύει για περαιτέρω ανάπτυξη.
giannis_in__3_
Ο Γιάννης και ο αδελφός του Αλεξ φωτογραφίζονται με τους τεχνικούς που φτιάχνουν τις ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, δηλαδή τους φωτισμούς και τους συναγερμούς στο συγκρότημα

Πέρυσι έβγαλε περίπου 81 εκατ. δολάρια εντός και εκτός παρκέ, σύμφωνα με το «Forbes», το οποίο τον κατέταξε στη 10η θέση στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές στον κόσμο, μετά από αθλητές όπως ο Λιονέλ Μέσι με 130 εκατ. δολάρια, ο ΛεΜπρον Τζέιμς με 121 εκατ. δολάρια και ο Τομ Μπρέιντι με 84 εκατ. δολάρια. Τον περασμένο Φεβρουάριο έγινε γνωστή η συμφωνία του Ελληνα σταρ με τον ελληνικής καταγωγής Γιάννη Κουδούνη, επικεφαλής της Calamos Investments, για τη δημιουργία των Calamos Antetokounmpo Global Sustainable Equities Fund, η μετοχή του οποίου είναι υπό διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης NYSE Arca. Η πιο πρόσφατη κίνηση του Γιάννη, εκτός της αγοράς του ακινήτου στο Παλαιό Ψυχικό, είναι η ίδρυση μιας νέας εταιρείας μαζί με τα αδέλφια του με σκοπό μέσω αυτής να ελέγχουν όλες τους τις επιχειρηματικές δραστηριότητες. Το όνομά της είναι Ante Inc. και η σχετική ανακοίνωση έγινε μέσω της ιστοσελίδας που σχεδιάστηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έχει ξεκάθαρο όραμα για το πώς θέλει να επηρεάσει τον κόσμο. Καθώς η οικογένεια ξεκινά να βάζει τα θεμέλια, η Ante Inc. θα επιβλέπει όλα τα brands της, τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις της. «Είμαστε ευγνώμονες για όλες τις ευκαιρίες που έχουμε. Εργαζόμαστε σκληρά εντός κι εκτός παρκέ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσουμε την Ante Inc.», σχολίασε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
Giannis Antetokounmpo X Candy Funhouse Partnership Announcement
 

Ωστόσο η πιο γλυκιά επένδυση είναι αυτή στην Candy Funhouse, την κορυφαία εταιρεία του Καναδά σε καραμέλες, σοκολάτες, σνακ και είδη ζαχαροπλαστικής απ’ όλο τον κόσμο. Ουσιαστικά πρόκειται για το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό ζαχαροπλαστείο, χονδρικής και λιανικής πώλησης. Δεν απέκλεισε, μάλιστα, το ενδεχόμενο να ανοίξει και ένα ζαχαροπλαστείο για να διαθέτει τη δική του σειρά καραμελών που θα είναι «κάτι... freaky!» όπως είπε χαριτολογώντας.

Δείτε βίντεο: Κουβαλάει κούτες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο : Μετακομίζει στο Ψυχικό με την οικογένειά του
Κουβαλάει κούτες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο : Μετακομίζει στο Ψυχικό με την οικογένειά του


Ειδήσεις σήμερα

Θρίλερ στην Κω: Τι προβληματίζει τις Αρχές για το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Αναστάζια

Ποια είναι τα 4 έντομα που πήραν πράσινο φως ως τα «νέα τρόφιμα»

Πώς έφτασαν στους 9 διακινητές οι αρχές - Το κοινό χαρακτηριστικό τους

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης