Η νέα φανέλα της Φόλενταμ είναι αφιερωμένη στα χέλια και τους ψαράδες - Δείτε βίντεο

Η νέα φανέλα της Φόλενταμ είναι αφιερωμένη στα χέλια και τους ψαράδες - Δείτε βίντεο

Η ολλανδική ομάδα, που έχει έδρα το ομώνυμο ψαροχώρι, θα έχει την πιο εκκεντρική εμφάνιση την επόμενη σεζόν

Xelia4
Η λιμνοθάλασσα του Markermeer μπορεί να μην είναι πλέον το κέντρο της ολλανδικής αλιείας, ωστόσο ακόμη και τώρα που οι κωμοπόλεις και τα ψαροχώρια της έχουν εξελιχθεί σε τουριστικά αξιοθέατα, η αλιευτική παράδοση παραμένει ισχύρή.

Ειδικά στο Φόλενταμ, μια πόλη 22.000 ψυχών στα βορειοανατολικά του Άμστερνταμ, όπου το ψάρεμα παραμένει η κύρια ασχολία και η τοπική ομάδα το καμάρι όλων των κατοίκων της.

Παρόλο που δεν έχει πετύχει κάποια σπούδαία διάκριση, τα τελευταία χρόνια έχει σταθεροποιηθεί στη μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, με το γραφικό Kras Stadium των 7.000 θέσεων να είναι σχεδόν πάντα γεμάτο.

Κι αυτή η στήριξη από τον κόσμο, οδήγησε τη διοίκηση της ομάδας στην απόφαση να αφιερώσει τη δεύτερη εμφάνιση της ομάδας στην πόλη και τους ψαράδες της!

Κλείσιμο


Η λιμνοθάλασσα του Markermeer και τα χέλια της αποτέλεσαν την έμπνευση για το Palingshirt (η φανέλα του χελιού) το οποίο θα φορά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η στολή έχει επίσης μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στην πλάτη καθώς στο κολάρο υπάρχει η εικόνα του Volendamse Dijk, ένα άγαλμα που αποτίει φόρο τιμής στους ψαράδες της πόλης, μαζί με ένα απόσπασμα του κειμένου "Mooi Volendam" (όμορφο Φόλενταμ).





Ειδήσεις σήμερα:

Νέο οικονομικό νομοσχέδιο: Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο το Market Pass, οριζόντια αύξηση €70 στους δημοσίους υπαλλήλους

Άγιος Παντελεήμονας: Δύο μοιραίες μαχαιριές στον λαιμό η αιτία θανάτου της Κουβανής τρανς - Τι έδειξε η ιατροδικαστική

Μεσολόγγι: Νεκρά από ηλεκτροπληξία φλαμίνγκο στην Τουρλίδα – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης