Αντετοκούνμπο: «Στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα και το Final Four» - Δείτε βίντεο

Αντετοκούνμπο: «Στόχος του Παναθηναϊκού το πρωτάθλημα και το Final Four» - Δείτε βίντεο

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, χαρακτήρισε το ΟΑΚΑ ως το καλύτερο γήπεδο της Euroleague ενώ πριν αποφασίσει ζήτησε και την συμβουλή των μεγαλύτερων αδερφών του, Γιάννη και Θανάση

Antetocunbo_K
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτη του Παναθηναϊκού και από τις πρώτες του δηλώσεις έβαλε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, φανερώνοντας εμμέσως πλην σαφώς και τις βλέψεις του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι μέλος της οικογένειας της ομάδας. Νιώθω υπερηφάνεια και είμαι έτοιμος να μπω στο παρκέ και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» ήταν τα πρώτα λόγια του 26χρονο φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος σε ερώτηση για το αν ζήτησε τη γνώμη των μεγαλύτερων αδερφών Γιάννη και Θανάση, είπε:



«Ρώτησα και τον Θανάση και τον Γιάννη. Πάντα ρωτάω τα αδέρφια μου για τις προτάσεις που έχω. Ο Θανάσης μου είπε ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για εσένα» ενώ για τους στόχους του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε, να είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και στο Final Four της Euroleague

Για τη συνεργασία του με τον Εργκίν Αταμάν, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, είπε: «Θα έλεγα ότι είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του». Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο του Παναθηναϊκού; «Ελπίζω να σας δω όλους στο ΟΑΚΑ. Να είναι συνέχεια γεμάτο και να ζητωκραυγάζετε για την ομάδα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι το καλύτερο γήπεδο της Euroleague και πραγματικά ανυπομονώ να δω τον κόσμο και να ακούω τον θόρυβο».

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Καρχαρίας κολυμπά μπροστά σε σκάφος λίγο έξω από το λιμάνι της Ζακύνθου

Σάλος στην Ισπανία: Εργαζόμενοι σε τηλεφωνικό κέντρο δούλευαν δίπλα σε νεκρή συνάδελφό τους!

Ζέστη μέχρι και το Σάββατο με καλοκαιρινές θερμοκρασίες - Τι καιρό θα έχουμε τις επόμενες ημέρες

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πώς ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης