Τσιτσιπάς για Σάκκαρη: «Απολαμβάνω να την βλέπω να παίζει, ελπίζω να μην πήρε κατάκαρδα τον αποκλεισμό της» - Δείτε βίντεο

Τσιτσιπάς για Σάκκαρη: «Απολαμβάνω να την βλέπω να παίζει, ελπίζω να μην πήρε κατάκαρδα τον αποκλεισμό της» - Δείτε βίντεο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη και εστίασε στις αρετές της

5349939__1_
O Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τον πρόωρο αποκλεισμό της Μαρίας Σάκκαρη από το Roland Garros μιλώντας στο ελληνικό Eurosport. 

Αρχικά στάθηκε στο παιχνίδι με τη Μούτσοβα: «Είναι δύσκολο όταν έχεις δουλέψει τόσο πολύ και έχεις περάσει πολλές μέρες πριν από ένα Slam και δουλεύοντας σε λεπτομέρειες, έχεις στο μυαλό σου ότι όλα θα λειτουργήσουν γιατί τα 'χεις υπό έλεγχο» και εν συνεχεία εστίασε στην Μαρία: 



«Εύχομαι στη Μαρία να μην το πάρει κατάκαρδα γιατί και εκείνη παίζει πάρα πολύ καλά και είναι μια από τις αγαπημένες μου παίκτριες στο tour. Πραγματικά απολαμβάνω να τη βλέπω να παίζει και να μάχεται με τον τρόπο που το κάνει. Μπορεί να τύχει σε οποιονδήποτε αυτό, έχει τύχει και σε μένα στο παρελθόν. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς γιατί δεν μπορείς να το αποδεχτείς πολλές φορές και αυτό σε χτυπάει ακόμα πιο δυνατά». 

Πάντως είχε να πει καλά λόγια και για την Καρολίνα Μούτσοβα: «Η αντίπαλος της Μαρίας είναι μια πολύ καλή παίκτρια, που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται εκεί που θα έπρεπε να βρισκόταν. Πάντα είχε το επίπεδο να παίξει πολύ καλό τένις. Την έχω δει να παίζει, μου κάνει εντύπωση ο τρόπος που παίζει, ανεβαίνει πολύ στο φιλέ, κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά στο γυναικείο τένις, έχει ένα πολύ κλασικό καθαρό παιχνίδι που είναι ωραίο στο μάτι. Έχει κάνει μεγάλες νίκες στο παρελθόν, έχει ξανακερδίσει και τη Μαρία, δεν είναι εύκολη αντίπαλος, είναι μια παίκτρια που διαβάζει πολύ καλά το χώμα. Ανοίγει το γήπεδο, έχει πολλά όπλα και πολλές επιλογές. Ειδικά για 1ο γύρο σε Grand Slam δεν θα έπρεπε να έχουμε ένα τέτοιο παιχνίδι». 

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης γιαγιάς και εγγονής στην Κηφισίας

Νέα πτώση του πληθωρισμού στην Ελλάδα το Μάιο - Υποχώρησε στο 4,1%

Μητσοτάκης: Η κάλπη είναι άδεια τον Ιούνιο - Μεγαλύτερη η ευθύνη μας μετά τη νίκη του Μαΐου

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης