Κρόος σε Ρούνεϊ για το Ρεάλ-Σίτι: «Τα ίδια λέγατε και πέρυσι»

Κρόος σε Ρούνεϊ για το Ρεάλ-Σίτι: «Τα ίδια λέγατε και πέρυσι»

Ο Τόνι Κρόος δεν άφησε ασχολίαστες τις δηλώσεις του Γουέιν Ρούνεϊ που εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα διαλύσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπενθυμίζοντας σε όλους όσα λέγονταν πριν από τις περσινές τους «μάχες» στα ημιτελικά

kroos_rooney
Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό (9/5, 22:00) του Champions League, σε ένα ζευγάρι «μεγατόνων» που όπως απέδειξε και η περσινή τους συνάντηση δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί κι ενδέχεται να κρύβει μεγάλες ανατροπές.

Παρά το αμφίρροπο των αναμετρήσεων, όμως και τη δύναμη της Βασίλισσα στον θεσμό, ο Γουέιν Ρούνεϊ δεν δίστασε να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Πολίτες, πηγαίνοντας μάλιστα ένα βήμα παραπέρα καθώς δήλωσε πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα όχι απλά θα νικήσει, αλλά θα διαλύσει τους Μερένγκες!

Η δήλωση αυτή όπως ήταν λογικό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο και τον ισπανικό και αγγλικό Τύπο, προκαλώντας την... ένσταση του Τόνι Κρόος.

Ο Γερμανός μέσος της Ρεάλ με τα πέντε Champions League στην τροπαιοθήκη του, θέλησε να υπενθυμίσει στον παλαίμαχο Άγγλο στράικερ και νυν τεχνικό της DC United (του Ταξιάρχη Φούντα) αλλά και σε όλους όσοι ασπάζονται την ίδια άποψη ότι την περασμένη σεζόν οι περισσότεροι έδιναν τις περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στη Σίτι, μόνο και μόνο για να συμβεί μια από τις πιο «τρελές» ανατροπές στη ρεβάνς και η Ρεάλ να προκριθεί σε έναν ακόμα τελικό.

«Τα ίδια δεν λέγανε και έναν χρόνο πριν, έτσι; Σχεδόν κανένας δεν περίμενε ότι θα κατακτήσουμε το Champions League, ότι θα κερδίσουμε εκείνο τον ημιτελικό στο τέλος κι όμως το κάναμε. Θυμάμαι έναν-δυο ανθρώπους να λένε πάνω κάτω το ίδιο πράγμα με τον Ρούνεϊ», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ερώτηση που του έγινε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν την αναμέτρηση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης