Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε triple-double σε 22 λεπτά - Το πιο γρήγορο της καριέρας του

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Έκανε triple-double σε 22 λεπτά - Το πιο γρήγορο της καριέρας του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε «τριπλός» μέσα σε μόλις 22 λεπτά - 51 πόντοι από τον Τζρου Χόλιντεϊ  στο  149-136 των Μπακς επί των Πέισερς

giannis-antetokounmpo
Η regular season στο NBA έχει μπει στην τελική ευθεία, οι ομάδες διεκδικούν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει play-offs και οι Μπακς πέρασαν νικηφόρα από την Ιντιάνα, επικρατώντας των Πέισερς με 136-149 πριν από το σπουδαίο ματς με τους Σέλτικς τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες (Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Μπάντι Χιλντ, Μάιλς Τέρνερ) όμως κόντραραν τους Μπακς που παραμένουν φαβορί για το καλύτερο ρεκόρ στο φινάλε της regular season, ανεβαίνοντας στο 55-21 και φτάνοντας τις 25 νίκες σε 39 αγώνες μακριά από το Fiserv Forum.

Κόντρα στους Πέισερς, ο Τζρου Χόλιντεϊ έκανε career-high με 51 πόντους ενώ σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σημείωσε triple-double με 38 πόντους, 17 ριμπάουντ και 12 ασίστ. «Προφανώς και είμαι χαρούμενος γι' αυτό» εξήγησε ο Χόλιντεϊ μετά από το τέλος του αγώνα. «Μου πήρε 14 χρόνια για να βάλω 50άρα σε ένα ματς! Ήλθε, λοιπόν σε ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη».



Το άγγιξε στο ημίχρονο

Ο δις MVP του ΝΒΑ άγγιξε το triple-double στο ημίχρονο, έχοντας 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ στο πρώτο μέρος. Εν τέλει, το πέτυχε στις αρχές της τρίτης περιόδου, κάνοντας το πιο γρήγορο triple-double της καριέρας του, εν προκειμένω σε 22 λεπτά συμμετοχής! Εν τέλει, ο Greek Freak ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10/14 βολές, 14/18 δίποντα ενώ είχε ακόμα 1 κλέψιμο και 5 λάθη στα 32 λεπτά που έμεινε στο παρκέ

Κλείσιμο
The Fastest Triple Double of Giannis' Career


Τα highlights και το triple-double του Αντετοκούνμπο

Έτσι τα «Ελάφια» έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της λίγκας με έναν παίκτη που σημειώνει 50+ πόντους (Χόλιντεϊ) και έναν που κάνει triple-double με 35+ πόντους (Αντετοκούνμπο) στον ίδιο αγώνα!

«Ένιωσα σαν τον Γιάννη... Χωρίς όμως τα καρφώματα» έσπευσε να εξηγήσει ο Χόλιντεϊ. Για τα «Ελάφια», ο Μπρουκ Λόπεζ πρόσθεσε 21 πόντους ενώ δεν αγωνίστηκε ο Κρις Μίντλετον λόγω του προβλήματος στο γόνατο.

Τα δωδεκάλεπτα: 30-34, 69-73, 107-119, 136-149.

Highlights: Jrue & Giannis Explode | Bucks 149 – Pacers 136 | 3.29.23


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: Αποβολές, αποχωρήσεις, delivery και έρωτες στη ζούγκλα

Ο Παπαδημούλης μπλοκάρει τον φράχτη στον Εβρο - «Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει το χάος στο μεταναστευτικό», λέει ο Οικονόμου

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σήμερα στον ανακριτή ο επιθεωρητής του ΟΣΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης