Κριστιάνο Ρονάλντο: Κλήθηκε για 20η σερί χρονιά στην Εθνική Πορτογαλίας

Κριστιάνο Ρονάλντο: Κλήθηκε για 20η σερί χρονιά στην Εθνική Πορτογαλίας

Ο Σάντος έφυγε, ο Μαρτίνεθ ήρθε αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε ξανά στην Εθνική Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο

26572082__1_
Λίγους μήνες μετά από τον επεισοδιακό αποκλεισμό της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και την ρήξη στις σχέσεις του Ρονάλντο με τον Σάντος ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι ξανά στους εκλεκτούς του ομοσπονδιακού προπονητή στη χώρα του.

Ο Ισπανός ομοσπονδιακός προπονητής της Πορτογαλίας, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, στις πρώτες του κλήσεις, ενόψει των προκριματικών αγώνων (10ος όμιλος) για το Euro 2024 με Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο, στις 23 και 26 Μαρτίου, στηρίχτηκε σχεδόν στους παίκτες του Μουντιάλ και μέσα σε αυτούς είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.



Κλείσιμο
Ο εν λόγω παίκτης κλήθηκε για 20η σερί χρονιά στην Εθνική ομάδα και για πρώτη ως μέλος της Αλ Νασρ. Στο Μουντιάλ ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν είχε σύλλογο.

Από τις επιλογές του Μαρτίνεθ έμειναν εκτός σε σχέση με το Μουντιάλ οι Γουίλιαμ Καρβάλιο και Ρικάρντο Χόρτα και έδωσαν τις θέσεις τους στους Ντιόγκο Λέιτε (Ουνιόν Βερολίνου) και Γκονσάλο Ινάσιο (Σπόρτινγκ Λισαβόνας).

Στη λίστα φυσικά ο 38χρονος Κριστιάνο Ρονάλντο και ο 40χρονος Πέπε, με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να λέει ότι δεν κοιτάζει την ηλικία, αλλά την εμπειρία: «Ξεκίνησα κοιτάζοντας τη λίστα του Κατάρ. Ξέρω ότι ο Ρονάλντο είναι ένας πολύ αφοσιωμένος παίκτης. Είναι δική μου εκτίμηση. Ένας παίκτης σαν αυτόν φέρνει εμπειρίες, είναι μια πολύ σημαντική προσωπικότητα για την ομάδα. Δεν κοιτάζω την ηλικία ή άλλες πτυχές.

Ο Κριστιάνο έχει την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα και να μεταδώσει την εμπειρία του», είπε ο Μαρτίνεθ.

Ειδήσεις σήμερα:

Σκρέκας: Το νερό ήταν και παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο


«Δεν θα γυρίσουν ποτέ στην κοινωνία»: Τα μυστικά της γιγαντιαίας φυλακής-φρούριο στο Ελ Σαλβαδόρ


Κατώτατος μισθός: Στα 780 ευρώ από την 1η Απριλίου - Μητσοτάκης: Γενναία αύξηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης