Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλει να παίξει στο Euro 2024 με την Πορτογαλία - Σενάριο για Μουρίνιο αντί του Σάντος στον πάγκο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Θέλει να παίξει στο Euro 2024 με την Πορτογαλία - Σενάριο για Μουρίνιο αντί του Σάντος στον πάγκο

Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Κριστιάνο δεν το... βάζει κάτω, παρά τα 37 του χρόνια

cristiano-santos453
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραδέχτηκε μετά από τον άδοξο αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο στο Μουντιάλ του Κατάρ ότι δεν θα κάνει πραγματικότητα το μεγάλο του όνειρο, την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν έχει μιλήσει για τις προθέσεις του σχετικά με την εθνική ομάδα της χώρας του αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ της πορτογαλικής Correio da Manha ο 37χρονος σούπερ σταρ δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα και σκοπεύει να συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι το Euro 2024.



Κλείσιμο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εάν φτάσει έως εκεί θα γίνει ο πρώτος ποδοσφαιριστής με συμμετοχή σε 6 Euro. Είναι άλλωστε ήδη ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές σε Euro ενώ έχει κερδίσει το τρόπαιο το 2016 και έχει χάσει και τον τελικό του 2004 από την Ελλάδα.

Ο CR-7 έφτασε στο Μουντιάλ στις 196 συμμετοχές με την εθνική ομάδα (ρεκόρ) και θέλει να γίνει ο πρώτος που θα ξεπεράσει τις 200!

Σενάριο για Μουρίνιο

Ο Φερνάντο Σάντος πληρώνει το μάρμαρο για τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μαρόκο και ήδη έχουν αρχίσει τα σενάρια για τον διάδοχό του.



Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Athletic, Άνταμ Κράφτον που επικαλείται και ρεπορτάζ της Corriere Dello Sport, η ομοσπονδία της Πορτογαλίας έχει προσεγγίσει ήδη τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Special One έχει συμβόλαιο με την Ρόμα έως το 2024 και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ στην ομοσπονδία της Πορτογαλίας δεν έχει θέμα να έχει δύο δουλειές. Πάντως ο Μουρίνιο με τον Ρονάλντο έχουν εξαιρετικές σχέσεις και είχαν συνεργαστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης από το 2010 έως το 2013.


Ειδήσεις σήμερα:

Με €1.000 κεφάλαιο και έδρα το Κολωνάκι ιδρύθηκε η εταιρεία real estate της Καϊλή

Γιάννης Διακογιάννης: Ο sports caster-θρύλος που ονειρευόταν να γίνει τενόρος

Συνελήφθη στις Μπαχάμες ο έκπτωτος «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων» Σαμ Μπάνκμαν Φριντ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης