Συγκεκριμένα, ο τελευταίος απολογισμός για την τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη αναφέρει ότι οι νεκροί ανέρχονται στους 36, ενώ από τους τραυματίες, οι 66 νοσηλεύονται και οι υπόλοιποι 32 έχουν πάρει εξιτήριο. Οι 6 βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως έχει κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος και όπως είναι λογικό, αυτές τις ώρες, ο αθλητισμός και οτιδήποτε άλλο μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και λογικό ήταν να υπάρχει η σκέψη τόσο σε κυβερνητικό επίπεδο όσο και στις Ομοσπονδίες να υπάρξει αναβολή τόσο των αγώνων Κυπέλλου Novibet: Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Λαμία-ΠΑΟΚ όσο και σε οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα.
Η λογική απόφαση, λοιπόν, πάρθηκε και τελικά οι αγώνες αναβλήθηκαν σύμφωνα με την παρακάτω ενημέρωση από την ΕΠΟ:
«Σας ενημερώνουμε ότι αναβάλλονται οι σημερινοί αγώνες Κυπέλλου λόγω του σιδηροδρομικου δυστυχήματος στα Τέμπη». Πλέον, απομένει η επίσημη ανακοίνωση ενώ μένει να μάθουμε πότε θα οριστεί η νέα ημερομηνία.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.