Ζοσέ Μουρίνιο: Στο στόχαστρο της Παρί ο Πορτογάλος

Ζοσέ Μουρίνιο: Στο στόχαστρο της Παρί ο Πορτογάλος

Το «Foot Mercato» αποκαλύπτει ότι η ομάδα του Παρισιού δείχνει ξανά ενδιαφέρον για τον Μουρίνιο ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη Ρόμα

4965378
Το 2023 ξημέρωσε με προβλήματα σε όλα τα επίπεδα για την Παρί Σεν Ζερμέν! Από τη μια η ανανέωση με τον Λιονέλ Μέσι απομακρύνεται όλο και περισσότερο σαν σενάριο, τη στιγμή που στο αγωνιστικό σκέλος οι Παριζιάνοι απογοητεύουν με αποκορύφωμα την ήττα στο Παρίσι από τη Μπάγερν για την φάση των «16» του Champions League.

Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός πως η Παρί μετράει περισσότερες ήττες στο πρώτο δίμηνο του 2023 απ΄ό,τι σε ολόκληρο του 2022, δείγμα της φόρμας που διανύουν τον τελευταίο διάστημα οι Παριζιάνοι.



Και με την εικόνα εντός γηπέδου να απογοητεύει, η καρέκλα του Κριστόφ Γκαλτιέ αρχίζει προοδευτικά να τρίζει! Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του «Foot Mercato», στο Παρίσι έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζουν το έδαφος για την αντικατάσταση του Γάλλου τεχνικού και έχουν έρθει σε επαφές με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραστικά οι συζητήσεις μεταξύ των δυο πλευρών αναμένεται να ενταθούν στο προσεχές διάστημα, με τον Λουίς Κάμπος να έχει ξεχωρίσει τον Πορτογάλο ως την ιδανική επιλογή για να αναλάβει τη διάδοχη κατάσταση.

Όπως προκύπτει μάλιστα από το σχετικό ρεπορτάζ, το γεγονός πως ο Μουρίνιο δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 στη Ρόμα δεν αποθαρρύνει ιδιαίτερα τους Παριζιάνους δεδομένης και της εξαιρετικής σχέσης που διατηρούν με την ιταλική ομάδα.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τεντόγλου τους... έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και τώρα τα δημοπρατεί για τα παιδιά στην Τουρκία

«Καλάθι της Σαρακοστής»: Πρεμιέρα στις 22 Φεβρουαρίου - Τι θα περιλαμβάνει

Αιγάλεω: Βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη σε κατάστημα με φιάλες υγραερίου - Δύο τραυματίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης