Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόζαρε με τον Ενγκάνου και τα βαμμένα του νύχια έγιναν viral

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πόζαρε με τον Ενγκάνου και τα βαμμένα του νύχια έγιναν viral

«Αυτό είναι έργο της Τζορτζίνα» έγραψαν οι φαν για το πεντικιούρ του ποδοσφαιριστή

ronaldo-nyxia-xr
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τους φίλους και ακολούθους του να ξαφνιαστούν μετά την ανάρτηση που έκανε με τον κορυφαίο αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών του UFC, Φράνσις Ενγκάνου. Στο... επίκεντρο βρέθηκαν τα βαμμένα νύχτα των ποδιών του Πορτογάλου που έφεραν πολλά σχόλια στα social media. 

Η αγάπη του σταρ της Αλ Νασρ για τα μαχητικά αθλήματα είναι γνωστή καθώς είχε μια χρόνια φιλία με τον κικ μπόξερ Μπαντρ Χάρι, ενώ έχει φωτογραφηθεί πολλές φορές με κορυφαίους αθλητές και άλλων αθλημάτων δείχνοντας τον σεβασμό του. 

Έτσι, αποφάσισαν να απαθανατίσουν τη συνάντησή τους με τους δύο κορυφαίος αθλητές να ποζάρουν για μια φωτογραφία σα να είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν. Φυσικά, ανάρτησαν και πιο χαλαρές εικόνες που γελούν και αγκαλιάζονται. Οι ακόλουθοι τόσο του Πορτογάλου, όσο και του Γαλλοκαμερουνέζου «θηρίου» παρατήρησαν μια... λεπτομέρεια στις φωτογραφίες. Και αυτή η λεπτομέρεια δεν ήταν η Balenciaga παντόφλα των 400 ευρώ.

Ένα σχόλιο ήταν αρκετό για να ξεκινήσει... χαμός. «Τι συμβαίνει εδώ; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάφει τα νύχτα των ποδιών του;» καθώς τα νύχτα του Πορτογάλου φαίνονται μαύρα και όχι από... μελανιές.

Κλείσιμο
Κάποιος σχολίασε: «αυτό είναι σίγουρα δουλειά τους Τζορτζίνα. Χωρίς καμία αμφιβολία» με τον χρήστη των social media να εννοεί η σύντροφος του Ρονάλντο εξάσκηση ζωγραφικής στα δάχτυλα των ποδιών του. Πολλοί θαυμαστές είχαν παρόμοια αντίδραση με μερικούς από αυτούς να ισχυρίζονται ότι το έκανε η κόρη του Ρονάλντο. 
 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο εντοπίζεται με βαμμένα νύχια. Ο πρώην εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε φωτογραφηθεί με βαμμένα νύχια το 2010, καθώς χαλάρωνε στις διακοπές του στη Νέα Υόρκη. Τα... δάχτυλά του έγιναν ξανά πρωτοσέλιδο το 2016, όταν εθεάθη με κάτι που φαινόταν να είναι μαύρο βερνίκι νυχιών πάνω τους, καθώς χαλάρωνε δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου Setai στο Μαϊάμι.

Οι δύο σχετικές εικόνες:
0707-cristiano-ronaldo-toes-inf-credit


Ειδήσεις σήμερα

Η Καϊλή θα «πληρώσει» τη συμφωνία Παντσέρι με τους Βέλγους

Η απάτη που στήθηκε στον Έβρο για τη «νεκρή Μαρία» βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό

Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης