Survivor All Star: Ο Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα

Survivor All Star: Ο Καραγκούνιας στον τάκο και το «παράνομο» ζευγάρι στη... σέντρα

Ο προβληματισμένος Βασάλος, οι τρεις νέες προσθήκες παικτών, τα «απαγορευμένα» πλάνα Καρολίνας - Μάριου και η μάχη για την ασυλία

survivor_all_star_xr
Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star αυτής της εβδομάδας, καθώς οι «Μαχητές» ηττήθηκαν με 10-4 από τους «Διάσημους» στο αγώνισμα της ασυλίας και αναγκάστηκαν να ψηφίσουν έναν δικό τους. Ωστόσο, το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν το «παράνομο» ζευγάρι που... συνελήφθη σε μια καλύβα εκτός ορίων που έχει θέσει η παραγωγή, αλλά και η είσοδος τριών νέων παικτών.

Το επεισόδιο της Κυριακής ξεκίνησε με τους Διάσημους και τους Μαχητές να σχολιάζουν την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, της 3ης Survivor που επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τον Περικλή Κονδυλάτο και την Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία όμως αποχώρησε οικειοθελώς.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyvtruvh4v5)


Φυσικά, τον πρώτο λόγο σε αυτή την «απώλεια» είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος ο οποίος και δεν έκρυψε τον έντονο προβληματισμό του για αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Προβληματισμένος και στεναχωρημένος. Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και της στοίχισε την παραμονή στο παιχνίδι. Την ξέρω τόσο καλά, τι να έκανε… Είναι ένας άνθρωπος λογικός, δεν ενοχλεί, δεν θα σε μειώσει ποτέ και δεν θα σε ζημιώσει ποτέ. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος αλλά έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα».

Κλείσιμο
«Ο μοναδικός λόγος που ήρθα φέτος είναι για να πάρω το τρόπαιο. Α έρθει καλώς, αν δεν έρθει, πάλι καλώς. Της το έχω μεταφέρει, το ξέρει και η ίδια οπότε στην ουσία μου το υπενθύμισε φεύγοντας να το σηκώσω. Ο στόχος είναι ένας και, εφόσον αποχώρησε και η Ευρυδίκη, έχω μόνο αυτό στο μυαλό μου. Τίποτα άλλο» σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor All Star.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyxfr5xcxbl)


Με τον δικό τους τρόπο σχολίασαν την αποχώρηση της Βαλαβάνη οι συνυποψήφιοί της στον τάκο Σπύρος Μαρτίκας, Κώστας Παπαδόπουλος και Καρολίν Καλύβα, η οποία ωστόσο στάθηκε περισσότερο στο ότι παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyvy7mr8btl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyxctkns7kx)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyxixhcquht)


Τρεις παίκτες έχουν φύγει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τρεις αποφάσισε η παραγωγή να φέρει στο νησί. Ο Γιώργο Κόρομι, η Ρία Κολοβού και ο Κρις Σταμούλης έφτασαν στις παραλίες προκειμένου να ενσωματωθούν στις νέες τους ομάδες. Ειδικότερα, ο μεν πρώτος αποτελεί πλέον μέλος των Διασήμων, ενώ οι υπόλοιποι δύο βρίσκονται στην ομάδα των Μαχητών.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyxovh5yz8x)


«Μόλις πάτησα το πόδι μου στη βάρκα, το Survivor 2021 πέρασε σαν flashback μπροστά από τα μάτια μου αλλά τώρα έρχομαι να το κάνω ακόμα καλύτερα» παραδέχθηκε, αρχικά, ο Κρις Σταμούλης για την επιστροφή στο Survivor μιλώντας απευθείας στην κάμερα.

«Μετά από τέσσερα χρόνια, αντίκρισα ξανά τη βάρκα που μας φέρνει στην παραλία μας… Πω πω, πολύ ιδιαίτερα και ανάμεικτα συναισθήματα γιατί θα το βιώσω ξανά με διαφορετικούς ανθρώπους αυτή τη φορά. Με έπιασε αυτή η προσμονή να γνωρίσω τα παιδιά και ένας καινούργιος κύκλος ανοίγει » δήλωσε η γοητευτική νέα παίκτρια της μπλε ομάδας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyxsdl5fhtt)


Με τη σειρά του, έχοντας ενθουσιάσει όλα τα μέλη της κόκκινης ομάδας με την άφιξη του, ο Γιώργος Κόρομι δήλωσε πως «φτάνω στο νησί, λοιπόν, επιστροφή στη φύση μετά από δυο χρόνια. Με το που πάτησα το πόδι μου, είδα κατευθείαν χαμογελαστές φατσούλες και γνώριμα πρόσωπα. Και επιστρέψαμε εδώ ξανά στη φύση, στα κουνούπια και τις μύγες. Μου λείψανε! Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyy59le9535)


Οι δυο ομάδες εκτός από νέους παίκτες παρέλαβαν και νέες προμήθειες, ενώ ο Κόρο επέλεξε να ενισχύσει το τραπέζι των Κόκκινων και με ένα σαλάχι.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyxxgbo11fl)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyygyt6q1xl)



Πριν Κόκκινοι και Μπλε μπουν στο στίβο μάχης η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησε να επανορθώσει με ένα φιλί το ότι ξέχασε την γιορτή του Σάκη Κατσούλη.

«Θέλω να πω ένα χρόνια πολλά για το Σάκη γιατί μου έκανε παράπονα. Ξεχάστηκα λίγο και θέλω να του πω ότι δεν θα την ξαναξεχάσω ποτέ, απλά εδώ πέρα χάνουμε λίγο τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα λοιπά. Χρόνια πολλά Σάκη» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyzaee5g37l)


Ο αγώνας ασυλίας που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και ζητούσε από τους παίκτες δύναμη, ισορροπία και όπως πάντα πολύ καλό στόχο. Παράλληλα με την πρώτη ασυλία, οι παίκτες θα απολάμβαναν και ένα ιδιαίτερο έπαθλο φαγητού, ένα super bowl, που θα τους έδινε ενέργεια και θα τους βοηθούσε στην εξέλιξη του παιχνιδιού.

Οι Κόκκινοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με 6-1, καθώς μόνο ο Μπόγδανος κατάφερε να φέρει νίκη για τους Μπλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyzf3dlrnip)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpyzlcgyq4mp)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz0taizb7yp)


Οι Γκότσης, Κρις και Καρολίν προσπάθησαν να ξυπνήσουν τους Μαχητές, όμως οι Διάσημοι ήταν αποφασισμένοι να πάνε στο συμβούλιο ως θεατές και κυρίως ο Κώστας Παπαδόπουλος που δεν ήθελε να βγει και για τρίτη σερί φορά στον τάκο και φάνηκε από το γεγονός ότι ήταν και ο μοναδικός που έφερε δυο νίκες για την ομάδα του.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz10x9u394p)


Το τελικό 10-4 το έγραψε ο Κόρο κάνοντας ποδαρικό με το δεξί στον Άγιο Δομίνικο και χαρίζοντας παράλληλα και το 4ο έπαθλο φαγητού στους Κόκκινους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz0w16cb3ch)


Μετά από κάθε αγώνισμα ασυλίας οι νικητές συνήθως αρχίζουν τις εκτιμήσεις τους για το ποιος παίκτης από τους ηττημένους θα βγει στον τάκο, με την πλειοψηφία να κρίνει πως αυτός θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz1amm66loh)


Όσο οι παίκτες έκαναν εκτιμήσεις κάποιοι άλλοι έκαναν «αγαπούλες» μέσα στη ζούγκλα. Ο λόγος για την Καρολίν Καλύβα και τον Μάριο-Πρίαμο, οι οποίοι τυχαίνει να ανήκουν και σε αντίπαλες ομάδες. Μάλιστα οι δυο τους φάνηκε να αιφνιδιάζονται όταν αντιλήφθηκαν ότι έγιναν… τσακωτοί από την κάμερα. Η παίκτρια της μπλε ομάδας σηκώθηκε και απομακρύνθηκε, άρον άρον, από τα πόδια του παίκτη της κόκκινης ομάδας ενώ εκείνος έδειξε έντονη την ανησυχία στο βλέμμα του όσο κοιτούσε προς το μέρος της κάμερας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz1s878n10x)


«Βλέπω δυο συγκεκριμένους παίκτες να κινούνται καθημερινά, να εξαφανίζονται για ώρες μέσα στη ζούγκλα. Δεν ξέρω τι στήνεται, τι μαγειρεύεται, τι οργανώνεται αλλά εύχομαι να στρώσει στην πορεία. Εύχομαι με την βοήθεια του κόσμου να στρώσει όλο αυτό στην πορεία γιατί δεν μπορεί να παραποιηθεί ένα Survivor με τη σοβαρότητα που έχει. Δεν πεινάμε τζάμπα εδώ ούτε άλλη εκπομπή ερωτικού περιεχομένου παίζουμε. Δεν πρωταγωνιστούμε σε κάτι τέτοιο, πρωταγωνιστούμε στο δυσκολότερο παιχνίδι του κόσμου που πρέπει να είναι ατόφια και απόλυτα δίκαιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz1ug85iz15)


Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε σε αυτή τη συνάντηση όταν οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο Συμβούλιο.

«Παίκτες αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να παραβρεθούν παρά μόνο στο στίβο μάχης και στα συμβούλια και δεν πρέπει να φεύγουν εκτός ορίων της ζούγκλας που έχει θέσει η παραγωγή. Η Καρολίν Καλύβα και ο Μάριος-Πρίαμος συναντήθηκαν σε καλύβα παλιού survivor που είναι εκτός ορίων», είπε ο παρουσιαστής του Survivor.

Οι δυο τους παραδέχθηκαν ότι συναντήθηκαν σε μια καλύβα εκτός ορίων αλλά δικαιολογήθηκαν πως δεν έκαναν κάτι κακό, ωστόσο τα πλάνα που ήρθαν στη μικρή μας οθόνη τους διαψεύδουν καθώς ήταν ιδιαιτέρως… πικάντικα αφού έδειχναν τον 36χρονο diving instructor των Κοκκινων και την pilates instructor των Μπλε να φιλιούνται και να βρίσκονται ο ένας στην αγκαλιά του άλλου.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz255oe3kgp)


«Έγινε αυτό, βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές» τόνισε, αρχικά, η Καρολίν Ζακλίν Καλύβα.

Με τη σειρά του, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους»

Η Ασημίνα όμως φρόντισε να βάλει… φωτιά όταν πήρε το λόγο και αναφέρθηκε στον σύντροφό της Καρολίν που τυχαίνει και είναι φίλος της.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz23b3u02pd)


«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» πρόσθεσε η παίκτρια της μπλε ομάδας με αφορμή την δήλωση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την προσωπική της γνωριμία με τον Μπο.

Οι υπόλοιποι παίκτες έκριναν πως δεν ήταν σωστό δυο αντίπαλοι να συναντηθούν εκτός ορίων, ενώ τον λόγο πήρε και ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος παραδέχθηκε ότι και αυτός συναντάει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz1wg7ejk7d)


Ο Γιώργος Λιανός έκανε στους τέσσερις «παράνομους» παίκτες σύσταση να μην ξανασυμβεί γιατί θα υπάρξει ποινή και στη συνέχεια έστειλε τους μπλε στην κάλπη να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο τους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz2mxtfiuz5)


Έτσι, μετά από ένα νέο κύμα έντασης που προκλήθηκε στους μπλε κυρίως προς το πρόσωπο του Τάκη Καραγκούνια, ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους και στο «ντέρμπι» ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Τάκη Καραγκούνια… νικητής αναδείχθηκε ο μισθοφόρος, ο οποίος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση γι΄ αυτή την εβδομάδα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpz32jclvcep)




Ειδήσεις σήμερα

Αίσιο τέλος για την πτήση της Ryanair - Δεν βρέθηκε τίποτα, δείτε φωτογραφίες από τον έλεγχο

Απόφαση - σταθμός για τους συζυγοκτόνους - Δεν έχουν δικαίωμα να κληρονομήσουν τα θύματά τους

Τουρκία: Ο Ερντογάν ανακοίνωσε και επισήμως ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 14 Μαΐου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης