Κύπελλο Ιταλίας: Ο Ντιμπάλα έστειλε τη Ρόμα στους προημιτελικούς, 1-0 τη Τζένοα - Δείτε το γκολ

Κύπελλο Ιταλίας: Ο Ντιμπάλα έστειλε τη Ρόμα στους προημιτελικούς, 1-0 τη Τζένοα - Δείτε το γκολ

Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Ρόμα θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα, Αταλάντα-Σπέτσια - Στους «8» του Coppa Italia και η Φιορεντίνα μετά τη νίκη 1-0 επί της Σαμπντόρια

Collage_Maker-13-Jan-2023-12_44-AM
Η είσοδος του Πάουλο Ντιμπάλα στο 46΄ αποδείχθηκε καθοριστική για την Ρόμα, καθώς με το γκολ του Αργεντινού διεθνούς επιθετικού η ομάδα της «αιώνιας πόλης» επικράτησε με 1-0 της Τζένοα και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Coppa Italia.

Ο 29χρονος σκόραρε στο 64΄ από ασίστ του Μαντσίνι και οι «Ρωμαίοι» κατέβαλλαν την αντίσταση των Γενοβέζων, που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Serie B. Στην επόμενη φάση της διοργάνωσης η Ρόμα θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα, Αταλάντα-Σπέτσια, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την προσεχή Πέμπτη (19/01) στο Μπέργκαμο.

Νωρίτερα, με γκολ του Αντονίν Μπάρακ στο 25ο λεπτό Φιορεντίνα επικράτησε με 1-0 της Σαμπντόρια στο «Αρτέμιο Φράνκι» και πήρε το τρίτο «εισιτήριο» για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θ΄ αντιμετωπίσει την Τορίνο.

Η Σαμπντόρια, η οποία δεν απείλησε καθόλου την εστία των γηπεδούχων, ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Μουρίγιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Roma-Genoa 1-0 | Dybala edges Genoa: Goal & Highlights | Coppa Italia Frecciarossa 2022/23



Στα προημιτελικά του Coppa Italia η Φιορεντίνα, η οποία και επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σαμπντόρια. Oι «Βιόλα» ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό χάρη σε ένα ιδανικό τελείωμα του Μπαράκ. H Σαμπντόρια προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν κλειστούς χώρους και πήραν την πρόκριση.

Στα προημιτελικά θα βρει απέναντί της την Τορίνο, η οποία και απέκλεισε τη Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μουρίγιο στις καθυστερήσεις.

Fiorentina-Sampdoria 1-0 | Viola go through: Goal & Highlights | Coppa Italia Frecciarossa 2022/23
Κλείσιμο



Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων της φάσης των «16» του Coppa Italia:

Ίντερ-Πάρμα 2-1 παρ. (1-1 κ.δ.)

Μίλαν-Τορίνο 0-1

Φιορεντίνα-Σαμπντόρια 1-0

Ρόμα-Τζένοα 1-0

Νάπολι-Κρεμονέζε 17/01

Αταλάντα-Σπέτσια 19/01

Λάτσιο-Μπολόνια 19/01

Γιουβέντους-Μόντσα 19/01
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης