Οι συνήθειες της Μπρίτνεϊ Γκράινερ στη ρωσική φυλακή - Διαβάζει Ντοστογέφσκι και παίζει ναυμαχία

Οι συνήθειες της Μπρίτνεϊ Γκράινερ στη ρωσική φυλακή - Διαβάζει Ντοστογέφσκι και παίζει ναυμαχία

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του WNBA είναι στη φυλακή λόγω ναρκωτικών και έχει δικαίωμα να κάνει μπάνιο δύο φορές την εβδομάδα ενώ βλέπει τον ήλιο μόλις μια ώρα την ημέρα

26032986
Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ παραμένει στη φυλακή στη Ρωσία. Οι δικηγόροι της αποκάλυψαν τις σκοτεινές λεπτομέρειες από τον τρόπο ζωής της και το φόβο ότι οι ελπίδες για την αποφυλάκισή της χάνονται.

Η πρωταθλήτρια του WNBA  ζει σε ένα μικρό κελί, μαζί με δύο συγκρατούμενές της. Έχει δικαίωμα να βγαίνει απ' αυτό μόλις ώρα την ημέρα. Δικαίωμα για μπάνιο έχει δύο φορές την εβδομάδα.

Και το κτήριο, το οποίο έχει μετατραπεί σε φυλακή, ήταν κάποτε ένα ορφανοτροφείο. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, το ίδιο κτίσμα έχει ταυτοποιηθεί ως μία από τις «αποικίες βασανισμού του Πούτιν»!



Σύμφωνα με τους δικηγόρους της Αμερικανίδας σέντερ, βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αφού πλέον θεωρεί ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφυλακιστεί πριν από την ολοκλήρωση της ποινής της, η οποία είναι 9 έτη.

Κλείσιμο
Ο χρόνος της αναμονής περνάει με ανάγνωση των βιβλίων του Ντοστογέφσκι, αλλά και με μπόλικες παρτίδες Ναυμαχίας με τις συγκρατούμενές της, οι οποίες μιλούν αγγλικά και βρίσκονται στη φυλακή για το ίδιο αδίκημα, εμπορία ναρκωτικών.

Τα προϊόντα για τα μαλλιά, τα προϊόντα για την εμμηνόρροια και τα απαραίτητα για την περιποίηση του δέρματος είναι δύσκολο να βρεθούν στη φυλακή – πόσο μάλλον ένα στην άλλη άκρη του κόσμου.

Όσο για τις κινήσεις της αμερικανικής πλευράς; Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν περιμένει τη σύνοδο των G20 , το Νοέμβριο, για να μιλήσει προσωπικά με τον Βλάντιμιρ Πούτιν, αν ο Ρώσος πρόεδρος θέλει να συζητήσει για το θέμα!.

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης