Ξέσπασε ο Χατζισαφί: «Ντρέπομαι για την κατάσταση στο Ιράν»

Ξέσπασε ο Χατζισαφί: «Ντρέπομαι για την κατάσταση στο Ιράν»

Ο  Εχσάν Χατζισαφί έγραψε με νόμημα: «Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το άλλο μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα»

χατζισα
Ο Εχσάν Χατζισαφί με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξέφρασε την ντροπή που νιώθει για τα βίαια περιστατικά που γίνονται στο Ιράν και έστειλε μήνυμα υπέρ των καταπιεσμένων γυναικών.

Μετα τη φιλική ισοπαλία με του Ιράν με τη Σενεγάλη του Παπέ Αμπού Σισέ του Ολυμπιακού ο Εχσάν Χατζισαφί επιστρέφει στην Αθήνα για να μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ. Από τη στιγμή που δεν βρίσκεται με την εθνική του μπορεί να τοποθετηθεί ελεύθερα για τα θλιβερά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην πατρίδα του μετά τη δολοφονία της Μαχσά Αμινί.

xatzh_1


Κλείσιμο
Ο αρχηγός των Ιρανών όπως και ο Γιάχανμπας είχαν τοποθετηθεί για τον θάνατο της 22χρονης με αναρτήσεις τους στα Social Media, όμως σύμφωνα με τη Daily Mail, αναγκάστηκαν από την Ομοσπονδία να τις κατεβάσουν από τη στιγμή που ήταν στην αποστολή της εθνικής τους. Ο διεθνής μπακ - χαφ της Ένωσης με stories του στο Instagram εξέφρασε την ντροπή που νιώθει για τα βίαια περιστατικά που γίνονται στην χώρα και έστειλε μήνυμα υπέρ των καταπιεσμένων γυναικών.

xatzh_3
xatzh_2


Οι αναρτήσεις του Χατζισαφί:

«Οι γυναίκες είναι το μισό σώμα της κοινωνίας. Όταν το άλλο μισό το γεννάει τότε είναι στην πραγματικότητα ολόκληρο το σώμα».

«Είμαστε με τον λαό γιατί είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι. Θα αγωνιζόμαστε για εσάς και την πατρίδα μας μέχρι την τελευταία μας ανάσα. Ντρέπομαι όταν βλέπω έτσι την κατάσταση στη χώρα μου. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αξίζουν τον θάνατο. Λύστε τα προβλήματα τους αντί να ασκείτε βία».

Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Έντεκα νεκροί, 50 αγνοούμενοι στην προχθεσινή επίθεση τζιχαντιστών στη Μπουρκίνα Φάσo - Δείτε βίντεο

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερώσει για την «κόλαση» της Φαίης

Ζωγράφου: Ο 30χρονος «Έσκο», οι ληστείες, η απαγωγή γιου δημοσιογράφου και τα μοιραία λάθη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης