Super League 1, Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν στο Περιστέρι

Super League 1, Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Κόλλησαν στο μηδέν στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Λαμία ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια (δοκάρι ο Ντε Βινσέντι στο 47΄ και ο Γκονζάλες στο 96') και δεν μπόρεσαν να πετύχουν γκολ στο Περιστέρι

5681285
Χωρίς νικητή, χωρίς τέρματα, αλλά με πολλές φάσεις τελείωσε ο αγώνας του Ατρομήτου με την Λαμία. Στο Περιστέρι σε ένα χορταστικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, με τους γηπεδούχους να φτάνουν έτσι τους 8 βαθμούς, αλλά να μην πετυχαίνουν την 3η τους νίκη και τους φιλοξενούμενους τους 3 και να μην έχουν πάρει ακόμα τρίποντο.

Ο αγώνας φυσικά μένει σε όλους μας για το διπλό δοκάρι του Ατρομήτου στην τελευταία φάση του αγώνα, με τον Γκονζάλες να στέλνει αρχικά την μπάλα στο δοκάρι, αυτή μετά μνα χτυπάει στον Σαράνοφ και πάλι στο δοκάρι.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες
Ο Κρις Κόλμαν και στο σημερινό παιχνίδι κατέβασε τον Ατρόμητο με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Γιαννιώτης, δεξί μπακ ο Κεσχρίντα, αριστερό ο Ντε Μποκ και στο κέντρο της άμυνας οι Σουάρεθ και Χατζηισαΐας. Την τριάδα στην μεσαία γραμμή αποτέλεσαν οι Κούεν, Γκονζάλες και Φριντζόνσον και αυτή της επίθεσης ιοι Ρομπάιγ, Κλωναρίδης με τον Κιάρτανσον σέντερ φορ.

Από την πλευρά του ο Τζιανλούκα Φέστα προτίμησε το 4-2-3-1. Ο Σαράνοφ ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Σιμόν δεξί μπακ, ο Γκαράνοφ αριστερό και οι Αντέτζο, Κορνέζος στόπερ. Τα αμυντικά χαφ ήταν οι Μπεχαράνο και Τζανδάρης και την τριάδα πίσω από τον Μανούσο αποτέλεσαν από δεξιά προς τα αριστερά οι Τσιλούλης, Σλίβκα και Ντε Βινσέντι.

Καλές ευκαιρίες και για τους δύο αλλά γκολ στο πρώτο δεν μπήκε
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο στο οποίο και οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ χωρίς όπως είπαμε να το καταφέρουν. Αρχικά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο και είχαν τον έλεγχο χωρίς όμως να φτάνουν κοντά στην εστία του Γιαννιώτη. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, αλλά και αυτοί δεν μπόρεσαν με δύο σουτ των Κλωναρίδη και Ρομπάιγ να σκοράρουν στο 11' και 19' αντίστοιχα.

Οι Περιστεριώτες στο 20' και 29΄ έχασαν ακόμα δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Κλωναρίδη και τον Γκονζάλες να αστοχούν από καλές θέσεις. Οι Λαμιώτες από την πλευρά τους για πρώτη φορά βρέθηκαν κοντά στο γκολ στο 32', αλλά η ευκαιρία τους ήταν τεράστια καθώς ο Ντε Βινσέντι ανενόχλητος πιο κοντά και από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Γιαννιώτη, με τους γηπεδούχους να απαντούν με τον Κλωναρίδη να αστοχεί με το αριστερό. Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους γηπεδούχους να μην σκοράρουν με τον Κιάρτανσον που ολιγώρησε ενώ αρχικά ήταν ανενόχλητος.

Τρία δοκάρια στο δεύτερο, αλλά και πάλι κανένα γκολ
Κλείσιμο
Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε και πάλι ωραίο θέαμα και από τις δύο ομάδες, χωρίς όμως να καταφέρει κάποια να σκοράρει. Οι παίκτες της Λαμίας μπήκαν πιο δυνατά και στο 47' μετά από την σέντρα του Σιμόν ο Ντε Βινσέντι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γιαννιώτη, ενώ στο ίδιο λεπτό και πάλι ο Σιμόν έκανε την σέντρα αλλά ο Μανούσος δεν πρόλαβε να σκοράρει.

Από εκείνο το σημείο και ως τα τελευταία λεπτά είχαμε έναν σχετικά γρήγορο ρυθμό, αλλά χωρίς την μεγάλη φάση, κάτι που είδαμε και με το παραπάνω στις καθυστερήσεις. Αρχικά στο 91' ο Χατζηισαΐας γύρισε ωραία το κορμί του αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ και στο 96' είχαμε το διπλό δοκάρι για τον Ατρόμητο με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

MVP: Θα βάλουμε σε αυτή τη θέση τον Κορνέζο με τον κεντρικό αμυντικό της Λαμίας να κερδίζει τις περισσότερες από τις μονομαχίες που έδωσε με τους αντιπάλους του, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο να πάρει τον βαθμό η ομάδα του.

Στο ύψος του: Ο Γιαννιώτης γιατί όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί και έχοντας ωραίες επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Αδύναμος κρίκος: Δεν θα λέγαμε πως υπάρχει αδύναμος κρίκος. Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη και τα έδωσαν όλα για να την πάρουν χωρίς να τα καταφέρουν.

Η γκάφα: Την έκανε ο Κιάρτανσον που στην φάση του πρώτου ημιχρόνου ολιγώρησε δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να διώξουν.

Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Βεργέτη που δεν είχε κάποια απόφαση που να ξεσήκλωσε διαμαρτυρίες για τις δύο ομάδες.

Το «ταμείο» του Gazzetta: Και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη, είχαν ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με το 0-0 να μοιάζει δίκαιο ως ισοπαλία, αλλά πολύ άδικο ως αποτέλεσμα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Γκονζάλες, Κούεν, Φριντζόνσον (79' Μουνίθ), Κλωναρίδης (62' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (89' Τζοβάρας), Κιάρτανσον (62' Ροτάριου).

ΛΑΜΙΑ (Τζιανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Γκοράνοφ, Αντέτζο, Κορνέζος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι (59' Γιακουμάκης), Σλίβκα (79' λ. τρ. Τσούικαλος. 90'+3 Μπάμπης), Μανούσος (59' Ασκόφσκι).


Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Το «τελευταίο αντίο» στην Ειρήνη Παπά στο Χιλιομόδι Κορινθίας

«Βλέπω να έρχεται καταπάνω μου ένα ταχύπλοο»: Συγκλονίζει ο 15χρονος που ακρωτηριάστηκε από σκάφος στην Άνδρο

Ζέστη και υγρασία σήμερα και αύριο - Αλλάζει ο καιρός από Δευτέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης