Η Ελληνίδα τενίστρια που ξεκίνησε από τα προκριματικά του τουρνουά, έχει προκριθεί στα προημιτελικά κι ελπίζει σε ακόμη καλύτερη συνέχεια!
Απόψε κέρδισε την Καναδή Σέντενς Μπρέις με 2-0 σετ (7-5, 6-2) σε 1 ώρα και 33 λεπτά και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την Γαλλίδα Κλόι Πακέ, Νο672 στην παγκόσμια κατάταξη, η οποία έκανε σούπερ έκπληξη και απέκλεισε την Χέδερ Γουάτσον!
Ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος για τα ημιτελικά για την Βαλεντίνη, κάτι που θα φέρει μεγάλο κέρδος στην παγκόσμια κατάταξη. Με την πρόκριση στα προημιτελικά έχει κερδίσει ήδη 25 θέσεις και είναι στο Νο214, ενώ αν περάσει στον ημιτελικό θα βρεθεί στο Νο193 και αν… πάρει και κούπα μπορεί να φτάσει ως το Νο142!
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.