Σε κάθε της εμφάνιση η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζπροκαλεί με την ομορφιά της αλλά και με τη χλιδή της.
Πριν από μια ημέρα "ανέβασε" στα social media μια φωτογραφία της από βόλτα στο Μάντεστερ, εκεί όπου μένει με τον Κριστιάνο Ρονάλντοκαι την οικογένεια τους, και όλοι στάθηκαν στην αξία των ρούχων και των κοσμημάτων της!
Το ντύσιμο του γνωστού μοντέλου και influencers ξεπέρασε τα 2 εκατ. ευρώ!
Η Ισπανίδα που από πωλήτρια σε κατάστημα ρούχων στη Μαδρίτη έγινε η σύντροφος του πλέον διάσημου ποδοσφαιριστή της εποχής μας έχει μάθει να ζει μέσα στη χλιδή και το είδαμε πρόσφατα και στο ντοκιμαντέρ του Netflix.
Κλείσιμο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Marca, το μοντέλο, εμφανίστηκε μα φόρεμα Stella McCartney αξίας 1.900 ευρώ. Φορούσε σανδάλια της LeSilla αξίας 765 ευρώ. Η τσάντα της ήταν Hermes (BIRKIN 30 BLEU MYKONOS) και στοιχίζει 94.000 ευρώ!
Σε ένα δάχτυλο του χεριού της φορούσε δύο δαχτυλίδια. Το ένα ήταν διαμαντένιο με ζαφείρι αξίας 800.000 ευρώ. Το άλλο είναι ένα Cartier των 700.000 ευρώ. Το outfit συμπλήρωνε ένα ρολόι Rolex αξίας 550.000 ευρώ. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα λευκόχρυσο GMT Master II 18 καρατίων, διακοσμημένο με διαμάντια στο καντράν και στο λουράκι.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.