Οι αποκαλύψεις της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για την γνωριμία της με τον Κριστιάνο και τις βόλτες με την Bugatti

Οι αποκαλύψεις της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ για την γνωριμία της με τον Κριστιάνο και τις βόλτες με την Bugatti

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ  αποκαλύπτει μέσω του Netflix την γνωριμία της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτά που την εντυπωσίασαν στον διάσημο ποδοσφαιριστή

Georgina
Την πρώτη ημέρα γνωριμίας της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και όλα όσα την εντυπωσίασαν σ' αυτόν αποκαλύπτει στο ντοκιμαντέρ με θέμα την ζωή της, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ.

Η σύντροφος του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, είναι 27 ετών και έχει καταγωγή από την Αργεντινή.

Πέρασε δύσκολα χρόνια στην Ουέσκα της Ισπανίας όπου δούλευε ως σερβιτόρα, εν συνεχεία σπούδασε στο Λονδίνο, δούλεψε ως νταντά στο Μπρίστολ και παράλληλα ήταν χορεύτρια μ' ένα μεγάλο όνειρο. Να μπει στο χώρο της μόδας. Τα κατάφερε αφού συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους μόδας. 



Στην Αγγλία βελτίωσε τα αγγλικά της και επέστρεψε στην Ισπανία και στη Μαδρίτη. Δούλεψε ως πωλήτρια σ' ένα κατάστημα της Gucci το 2016. Εκεί γνώρισε και τον έρωτα της ζωής της.

Κλείσιμο
«Ήταν μια Πέμπτη του καλοκαιριού. Δούλευα στο κατάστημα Gucci. Θα έπρεπε να σχολάσω στις πέντε, αλλά μου τηλεφώνησε ένας συνάδελφος και μου είπε να περιμένω μισή ώρα επειδή θα ερχόταν μια πελάτισσα.

Όταν τελικά έφυγα, εμφανίστηκε ένας πανέμορφος άνδρας, σχεδόν δυο μέτρα, με ένα παιδί και μια παρέα φίλων. Πανέμορφος. Άρχισα να νιώθω... πεταλούδες στο στομάχι. Δεν μπορούσα καν να τον κοιτάξω. Ντρεπόμουν», θα πει στο ντοκιμαντέρ του Netfix η Τζορτζίνα. 



Στη συνέχεια μίλησε για το αυτοκίνητο με το οποίο πήγαινε να την πάρει από την δουλειά της ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης: «Ερχόταν να με πάρει από την δουλειά. Ερχόταν με την Bugatti. Οι συνάδελφοί μου είχαν τρελαθεί. Πήγαινα στην δουλειά με το λεωφορείο και έφευγα με Bugatti. Από εκεί που πουλούσα είδη πολυτελείας, έφτασα να τα φοράω στο κόκκινο χαλί. Έχω εκατομμύρια ακόλουθους και είμαι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο».

Η όμορφη Ροντρίγκεζ περιέγραψε και την πρώτη ημέρα στο σπίτι του Ρονάλντο: «Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι του Κριστιάνο, χάθηκα ψάχνοντας την κουζίνα. Μερικές φορές χρειαζόμουν μισή ώρα μέχρι να επιστρέψω στο καθιστικό επειδή δεν ήξερα το δρόμο. Ήταν τόσο μεγάλο το σπίτι του. Μου πήρε έξι μήνες μέχρι να καταλάβω πού βρίσκονταν όλα τα δωμάτια και πώς ήταν η διαρρύθμιση του σπιτιού».

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε την περσινή σεζόν όπου ο CR7 έπαιζε στη Γιουβέντους και η Τζορτζίνα μίλησε για το Τορίνο αλλά και τις επισκέψεις της στο Μιλάνο: «Αγαπούσα πολύ να ζω στο Τορίνο. Είναι όλα κοντά: το χιόνι αν θέλεις να κάνεις σκι, το Πριγκιπάτο του Μονακό αν θέλεις να πας στη θάλασσα. Εάν αντίθετα θέλεις να περάσεις μία ημέρα μέσα στη μόδα, υπάρχει το Μιλάνο».

Τώρα φυσικά έχει ακολουθήσει τον Κριστιάνο στο Μάντσεστερ ενώ τις τελευταίες ημέρες φουντώνουν τα σενάρια για επιστροφή του στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Τηλεκπαίδευση σήμερα στα σχολεία - Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια

Ανοίγει πλήρως η Αττική Οδός στις 8 το πρωί -Διέλευση χωρίς διόδια ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης