Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί της αδειάζουν το Ολντ Τράφορντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί της αδειάζουν το Ολντ Τράφορντ

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καλούν τον κόσμο της ομάδας να απέχει από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ με στόχο την αλλαγή διοίκησης

old_traford
Το μεγαλύτερο και πιο ηχηρό μήνυμα στα χρονικά των Γκλέιζερ θέλουν να στείλουν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρώντας από τις εξέδρες του «Ολντ Τράφορντ» στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ για να δείξουν στους Αμερικανούς ότι δεν αντέχουν άλλο!

Το έχουν πράξει ξανά, με ελάχιστους ν' αποχωρούν από τις εξέδρες, όμως, αυτή τη φορά το κάλεσμα είναι γεμάτο αποφασιστικότητα και ελπίδα πως θα γίνει αποδεκτό απ' όλους.



Ο κόσμος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπαθεί όπως μπορεί να διώξει τους Αμερικανούς από το ιδιοκτησιακό καθεστώς και οργανώνεται η πιο μαζική αποχώρηση από τις εξέδρες και μάλιστα σε σημαδιακό παιχνίδι!

Κλείσιμο
Το επόμενο εντός έδρας ματς των «κόκκινων διαβόλων» είναι το μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στις 22 του μηνός και οι φίλοι της ομάδας ζητούν απ' όλους να σηκωθούν να φύγουν, όπως το έχουν πράξει στο παρελθόν οι υποστηρικτές των Μίλαν και Βαλένθια σε «Σαν Σίρο» και «Μεστάγια».

Θυμίζουμε η Γιουνάιτεντ στην πρεμιέρα της στην Premier League ηττήθηκε με 2-1 από τη Μπράιτον εντός έδρας ενώ οι οπαδοί γιούχαραν και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πριν από το παιχνίδι με τη Μπράιτον οι οπαδοί έκαναν πορεία διαμαρτυρίας με αίτημα την αποχώρηση της οικογένειας από το κλαμπ ενώ πριν από λίγους μήνες είχαν καλέσει τον Έλον Μασκ να αγοράσει την ομάδα και να μην δώσει τα λεφτά στο Twitter! 

Το σύνθημα τώρα στους κόλπους των οπαδών της ομάδας είναι: «Εάν  αγαπάς τη Μάντσεστερ κάνε αποχή». 

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

«Τη σκότωσα γιατί μίλησε άσχημα για το κοράνι», λέει ο Πακιστανός για τη Νικολέττα


Ξεκίνησε η αξιολόγηση του επικαιροποιημένου εμβολίου της Pfizer για τον κορωνοϊό από τον ΕΜΑ


Τούρκοι στις ΗΠΑ για συζητήσεις για τα F-16 - «Λάβαμε πρόσκληση», λέει ο Ακάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης