Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί της ζητούν από τον Έλον Μασκ να αγοράσει την ομάδα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι οπαδοί της ζητούν από τον Έλον Μασκ να αγοράσει την ομάδα

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαμαρτυρήθηκαν κατά της κατά της οικογένειας Γκλέιζερ και ζήτησαν από τον Έλον Μασκ να... ξεχάσει την προσφορά για το Twitter και να δώσει τα λεφτά, για να πάρει τους «Κόκκινους Διαβόλους»

manunited-musk-0
Η είδηση ότι ο Έλον Μασκ θέλει να αγοράσει το Twitter έναντι 41,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχει ανάψει φωτιές στον χώρο του αθλητισμού.

Ποια ομάδα δεν θα ήθελε τον Έλον Μασκ για ιδιοκτήτη της; Πάντως στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον θέλουν και τον... παραθέλουν. Οι οπαδοί της ομάδας του Μάντσεστερ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την πορεία της αλλά και από τις κινήσεις της διοίκησης και διαμαρτυρήθηκαν έξω από το προπονητικό κέντρο της.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (15/4) περίπου 30 οπαδοί των «Κόκκινων Διαβόλων» οργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από το προπονητικό κέντρο του κλαμπ με πανό και συνθήματα κατά των Αμερικανών ιδιοκτητών της ομάδας και απαιτούσαν να πουλήσουν τις μετοχές τους και να «απαλλάξουν» την ομάδα από την παρουσία τους.

mantsesr
mansster


«Ντροπή. Δεν μπορείτε να φοράτε τη φανέλα», έγραφε ένα πανό για τους παίκτες του κλαμπ. Επίσημα η Γιουνάιτεντ ανέφερε: «Υπήρξε μια μικρή και ειρηνική διαμαρτυρία έξω από το γήπεδο του Carrington. Σεβόμαστε τις απόψεις των οπαδών και παραμένουμε αφοσιωμένοι στην ενίσχυση της δέσμευσής μας μαζί τους».

Οπαδοί της Μάντσεστερ που έχουν ζήσει μεγάλες στιγμές στην Αγγλία και στην Ευρώπη με την ομάδα τους στα χρόνια του Φέργκιουσον ζήτησαν από τον Έλτον Μασκ να αφήσει το Twitter και να αγοράσει τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Κλείσιμο
«Μπορεί να βάλει ορισμένα δισεκατομμύρια, να πάρει τους καλύτερους παίκτες και να κατακτήσει όλα τα τρόπαια», δηλώνουν φαν της ομάδας. Η αγορά ποδοσφαιρικής ομάδας δεν φαίνεται να είναι στα πλάνα του Έλον Μασκ.

mask_ma


Όλη η ιστορία με την Μάντσεστερ και τον Έλον Μασκ ξεκίνησε από τον Άντι Γκόλντσταϊν.

Ο οικοδεσπότης του talkSPORT και οπαδός της Γιουνάιτεντ αφού ενημερώθηκε για την προσφορά του ιδιοκτήτη της Tesla για το Twitter του έγραψε: «Έλον, Έλον. Ανακαλέστε την προσφορά σας. Αγοράστε την Man United. Ξοδέψτε 2 δισ. λίρες για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Κερδίστε τα πάντα. Και μετά καυχηθείτε για αυτό στο Twitter».




Πάντως με αφορμή τα "τρελά" λεφτά που δίνει ο Μασκ για το Twitter το Front Office Sports έψαξε και βρήκε ότι ο-κατά το Forbes- πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με περιουσία που αγγίζει τα 267 δισεκατομμύρια δολάρια θα μπορούσε με τα χρήματα αυτά να αγοράσει 12 ομάδες του NBA!

Οι ομάδες είναι οι: Νικς, Γουόριος, Λέικερς, Μπουλς, Σέλτικς, Κλίπερς, Ρόκετς, Νετς, Μάβερικς, Ράπτορς, Σίξερς και Χιτς.

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς μαζί με το Moskva μπορεί να χάθηκε και ένα κειμήλιο της Ορθόδοξης Εκκλησίας

Μήνυση σε βάρος του νεαρού Αιγύπτιου υπέβαλε ο Λιγνάδης – Τον εγκαλεί για ψευδή κατάθεση

Προβάδισμα με 54% στον Μακρόν δίνει και νέα δημοσκόπηση στη Γαλλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης