Μπαρτσελόνα: Άνοιξε λογαριασμό ο Λεβαντόφσκι

Μπαρτσελόνα: Άνοιξε λογαριασμό ο Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός επιθετικός μπροστά σε 83.021 θεατές σκόραρε στο Καμπ Νου φιλικό της Μπαρτσελόνα με την Πούμας - Νίκη με 6-0 για τους Καταλανούς 

lewandovski
Μέσα στο πρώτο πεντάλεπτο του «Joan Gamber Trophy» που διεξήχθη στο «Καμπ Νόου», ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και μοίρασε  δύο ασίστ, «τρελαίνοντας» τους φίλους των Μπλαουγκράνα.




Ήταν η... ατραξιόν από την αρχή της βραδιάς στην πρόβα τζενεράλε της Μπαρτσελόνα πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.


Κλείσιμο

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποθεώθηκε κατά την είσοδό του στο «Καμπ Νόου» (83.021 θεατές) για το φιλικό με την Πούμας του Ντάνι Άλβες στο πλαίσιο του ετήσιου «Joan Gamber Trophy» και φρόντισε να ανταποδώσει την αγάπη από πολύ νωρίς, συνεισφέροντας στα πρώτα του γκολ με τη μπλαουγκράνα φανέλα.





Μόλις στο 3', ο Πολωνός κάτοχος του Χρυσού Παπουτσιού πέτυχε το παρθενικό του γκολ (έστω κι ανεπίσημο) με τους Καταλανούς, σκοράροντας με πλασέ από δύσκολη γωνία για το 1-0 και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες.



Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, σέρβιρε και ασίστ για το 2-0 του Πέδρι, ενώ ο Ουσμάν Ντεμπελέ ολοκλήρωσε το «αστραπιαίο» 3-0 μέσα σε δέκα λεπτά κόντρα στους Μεξικανούς.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0(Πέδρι, ασίστ Λεβαντόφσκι) ενώ το παιχνίδι έληξε 6-0. Το 5ο γκολ πέτυχε στο 49' ο Ομπαμεγιάνγκ και στο 84' σκόραρε ο Ντε Γιονγκ. 

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Όλες οι ειδήσεις

Η Ταϊβάν «απαντά» με πλοία και αεροσκάφη στις ασκήσεις τις Κίνας

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στο Άγιο Όρος

Κιμ Καρντάσιαν - Πιτ Ντέιβιντσον: Τα λόγια αγάπης, τα τατουάζ, ο Κάνιε Γουέστ και το «αντίο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης