Παρί Σεν Ζερμέν: Παρουσιάστηκε ο Γκαλτιέ

Παρί Σεν Ζερμέν: Παρουσιάστηκε ο Γκαλτιέ

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Μαουρίσιο Ποσετίνο στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν να μιλάει για παραμονή του Νεϊμάρ αλλά και για τον Κιλιάν Εμπαπέ

gkaltse
Πρωταθλητής της Παρί Σεν Ζερμέν είναι και επίσημα ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο 55χρονος Γάλλος τεχνικός μετά από το διαζύγιο των πρωταθλητών Γαλλίας με τον Μαουρίσιο Ποσετίνο παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του κλαμπ, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, και μίλησε για τα φλέγοντα θέματα.

«Είμαι συγκινημένος και περήφανος. Το 'Παρκ ντε Πρενς' είναι ένα σύμβολο. Αν δέχθηκα αυτήν τη θέση στην Παρί, είναι επειδή θεωρώ ότι είμαι ικανός γι' αυτήν. Η παρουσία του Λουίς Κάμπος στην Παρί ήταν κομβική και ύστερα οι συνομιλίες με τον πρόεδρο με έκαναν να δεχθώ την πρόταση της Παρί, με μεγάλη ταπεινότητα και αποφασιστικότητα», θα πει αρχικά και εν συνεχεία θα μιλήσει για τον Νεϊμάρ: «Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε έναν παίκτη όπως ο Νεϊμάρ στο ρόστερ του;



Έχω ακριβή ιδέα για το τι να περιμένω από αυτόν. Δεν τον έχω συναντήσει ακόμα, θα το κάνω. Αλλά θέλω να μείνει μαζί μας. Είναι πάντα προτιμότερο να έχουμε έναν παίκτη τέτοιας κλάσης μαζί μας».

Κλείσιμο
Για τον Κιλιάν Εμπαπέ ξεκαθάρισε: «Κανείς παίκτης μπορεί να βρίσκεται πάνω από την ομάδα. Το σύνολο του ταλέντου πρέπει να γίνει μία σπουδαία ομάδα και μία δύναμη που θα αναγνωρίζεται».


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτή είναι η Γεωργιανή γυναίκα αράχνη που υπνώτιζε και έκλεβε ηλικιωμένους

Έρχονται οι Τούρκοι στη Σκιάθο τον Αύγουστο μετά το τουριστικό άνοιγμα του νησιού

Power Pass - Χρήστος Σταϊκούρας: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων τα χρήματα έως τις 15 Ιουλίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης