Ριντ - Ολυμπιακός 2-0: Πρώτο φιλικό με ήττα στην Αυστρία

Ριντ - Ολυμπιακός 2-0: Πρώτο φιλικό με ήττα στην Αυστρία

Με ήττα (2-0) από τη Ριντ ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους ο Ολυμπιακός- Νέο φιλικό, το Σάββατο (19:00, Cosmote Sport 1) με την Φορτούνα Ντίσελντορφ

5631307
Με ήττα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τα φιλικά του παιχνίδια στην Αυστρία. 

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχασε με 2-0 από την Ριντ (Αυστρία) και το Σάββατο (19:00) παίζει με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, που είναι φυσικά πιο δύσκολος αντίπαλος. 

Πρώτο μέρος με λίγες φάσεις, οι περισσότερες του Ολυμπιακού
Στο α' μέρος ειδικά στο ξεκίνημά του ο ρόλος του... ξεμουδιάσματος ήταν σε πρώτο πλάνο και για τις 2 ομάδες και ενώ ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μέρες την προετοιμασία του. Ο Ολυμπιακός έχοντας τον Αγκιμπού Καμαρά ως οκτάρι δίπλα στο εξάρι Κανέ και τους Φαντινγκά και Ραντζέλοβιτς στα άκρα απείλησε περισσότερο.

Η πρώτη τελική ήταν με σουτ του Ραντζέλοβιτς. Στο 29' μετά από κλέψιμο του Κανέ και ωραία ατομική ενέργεια του Φαντιγκά, ο Ελ Αραμπί έστρωσε για τον νεαρό που από καλή θέση μέσα από τα αντίπαλα καρέ σούταρε άουτ.

Κλείσιμο
Στο 36' ο Καρβάλιο έστρωσε ωραία στον Κούτρη που σούταρε με δύναμη αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 40' ο Καρβάλιο είχε ένα καλό φάουλ που αποκρούστηκε δύσκολα. Μέσα σε αυτές τις φάσεις υπήρξαν και δύο κεφαλιές του Ελ Αραμπί. Η Ριντ είχε ουσιαστικά μία απειλή σε μία φάση με ένα σουτ έξω.

5631204


Το πέναλτι του Ουσεϊνού Μπα και η αλλαγή από 4-2-3-1 σε 4-4-2 και το 2-0
Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ σε μία φάση όπου ο Ουσεϊνού Μπα έβαλε το χέρι του σε πλάτη αντιπάλου και ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι. Πιθανώς τραβηγμένη υπόδειξη ωστόσο ο Αφρικανός έδωσε το... πάτημα στον διαιτητή για να υποδειχθεί πέναλτι με την κίνησή του. Στο 55' ο Μονσχάιν έκανε το 1-0 από τα 11 βήματα. Στη συνέχεια ο Μαρτίνς άλλαξε σχεδόν όλη την 11άδα και μαζί και το σύστημά του καθώς από 4-2-3-1 πήγαμε στο 4-4-2 με τον Παπέ Σισέ αριστερό μπακ και τον Μπαγκαλιάνη δεξιά (στο δεξί άκρο της άμυνας) και τους Χασάν και Τικίνιο στην επίθεση.

Στο 62' μπήκαν οι Μπαγκαλιάνης, Παπέ Σισέ, Παπαδόπουλος, Σωκράτης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά, Τικίνιο και Χασάν πέρασαν στις θέσεις των Μπα, Μανωλά, Κούτρη, Ανδρούτσου, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Καρβάλιο και Ελ Αραμπί. Στο 68' η Ριντ βρήκε και 2ο γκολ από αμυντική αδράνεια και αδυναμία των Μαντί Καμαρά και Αβραάμ Παπαδόπουλου να διώξουν τη μπάλα (σε φάση που ξεκίνησε από δεξιά πλευρά του Μπαγκαλιάνη). Ο σκόρερ ήταν ο Νουτζ. Ο Μαρτίνς έριξε στο παιχνίδι και τον Ντιμπί Κεϊτά για να πάρει θέση στην επίθεση.

5631307_2
5631272


Στο 78' ο Παπέ Σισέ είχε ένα σουτ πολύ έξω. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε να απειλήσει με τους Τικίνιο και Χασάν σε τουλάχιστον δύο φάσεις αλλά δεν έβγαλε γκολ. Το ζητούμενο βέβαια σε αυτή τη φάση για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι να βγάλει συμπεράσματα.

Ο Κούτρης το πιο θετικό πρόσημο από τους υπό... τσεκάρισμα παίκτες
Σε σχέση με τα πρόσωπα που τσεκάρονται από τον Μαρτίνς ο Κούτρης είναι εκείνος που παρουσίασε τα πιο καλά δείγματα όσο έπαιξε. Ο Ραντζέλοβιτς δεν βοήθησε ανάλογα δημιουργικά και επιθετικά, ο Φαντινγκά είναι καλός τεχνίτης αλλά κρατάει πολύ τη μπάλα στα πόδια του και ο Ανδρούτσος δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως ξεχώρισε. Σε σχέση με τα πρόσωπα που δεν είναι σε αυτήν την κατηγορία ο Αγκιμπού Καμαρά ήταν θετικός τακτικά και αμυντικά και ως προς το πρέσινγκ του, απλά δεν του βγήκε τόσο το ματς δημιουργικά και επιθετικά. Σε σχέση με τους παίκτες του β' μέρους οι Βαλμπουενά και Μαντί Καμαρά έβγαλαν την περισσότερη διάθεση. Συνολικά πάντως το α' μέρος του Ολυμπιακού ήταν πιο καλό από το β' ημίχρονο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ανδρούτσος (Μπαγκαλιάνης), Μπα (61′ Παπαδόπουλος), Μανωλάς (61′ Παπασταθόπουλος), Κούτρης (61′ Σισέ), Κανέ (61′ Εμβιλά), Α. Καμαρά ((61′ Μ. Καμαρά), Φαντιγκά (75′ Κεϊτά), Καρβάλιο (61′ Βαλμπουενά), Ραντζέλοβιτς (61′ Χασάν), Ελ Αραμπί (61′ Τικίνιο).

Μαρτίνς: «Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο»

Μετά από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ριντ ο προπονητή της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Στο πρώτο μας φιλικό αντιμετωπίσαμε μία δυνατή από το πρωτάθλημα της Αυστρίας η οποία έχει δώσει ήδη κάποια ματς και είναι σε καλύτερη κατάσταση. Εμείς ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε. Στο δεύτερο βγήκε η κούραση από την προετοιμασία.

Στις 20 του μήνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι και μέσα από τα επόμενα παιχνίδια προετοιμασίας θα καταφέρουμε να είμαστε».

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Η Τουρκία εξετάζει Plan B με μεταχειρισμένα Eurofigher αν οι ΗΠΑ αρνηθούν τα F-16 γράφει η Milliyet

Βυθίστηκε ιστιοφόρο μετά από σύγκρουση με φέρι μποτ στην Ερέτρια

«Είναι κρίμα να πας κι εσύ στη φυλακή»: Το μήνυμα του Κατερινόπουλου στη Δήμητρα Πισπιρίγκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης