Παναθηναϊκός: Όλοι έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό

Παναθηναϊκός: Όλοι έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό

Και ο Φώτης Ιωαννίδης μπήκε κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον τελικό του Κυπέλλου, με τους «πράσινους» απόλυτα έτοιμους για το ματς του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ κόντρα στον ΠΑΟΚ

panathinaikos
Το «τριφύλλι» είναι πανέτοιμο για την τεράστια πρόκληση και τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από οχτώ χρόνια.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που πλέον ανανέωσε και το συμβόλαιό του για να συνεχίσει την εξαιρετική δουλειά και την εξέλιξη που ήδη έχει παρουσιάσει στην ομάδα, προετοίμασε τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του και φυσικά είδε και τον Φώτη Ιωαννίδη να προλαβαίνει το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Φεντερίκο Μακέντα θ' απουσιάσει από το παιχνίδι λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής των Playoffs απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και οι «πράσινοι» θέλουν στο ΟΑΚΑ να υπάρξει μια... επανάληψη της έκβασης του τελικού του 2014, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι:

Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Σιδεράς.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης