Ο Βαλεντίνο Ρόσι ετοιμάζεται για νέες «Metaverse» περιπέτειες

Ο Βαλεντίνο Ρόσι ετοιμάζεται για νέες «Metaverse» περιπέτειες

Η VR46 ανακοίνωσε πως έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενός εικονικού κόσμου για τους Metaverse κόσμους του μέλλοντος

dainese-vr46-ranch-experience-valentino-rossi-motogp-31
Καλώς ή κακώς βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα τεχνολογική επανάσταση η οποία έχει να κάνει με το Metaverse, τα NFT's και την επαυξημένη πραγματικότητα. Ο κόσμος του Metaverse εισβάλει με γοργούς ρυθμούς στη ζωή μας και τα επόμενα χρόνια θα μπορούμε να επισκεπτόμαστε παράλληλους ψηφιακούς κόσμους στους οποίους θα μπορούμε με διαδραστικό τρόπο να διασκεδάσουμε, να επικοινωνήσουμε, να ψωνίσουμε μέσω κρυπτονομισμάτων και να παίξουμε.

Σε αυτόν τον νέο κόσμο της εικονικής πραγματικότητας ετοιμάζεται να μπει ο Βαλεντίνο Ρόσι. Ο Ιταλός θρύλος των αγώνων μοτοσικλέτας ανακοίνωσε μέσω της εταιρείας του VR46 και σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας The Hundred, έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον το οποίο θα αφορά τους παράλληλους κόσμους του Metaverse. Ο επισκέπτης θα μπορεί να γνωρίσει τον Βαλεντίνο Ρόσι, τους αναβάτες της Ακαδημίας VR46 και να βιώσει την εμπειρία και την ατμόσφαιρα της VR46.

vr46-metaverse-avatar-valentino-rossi-1652857162

Ο Βαλεντίνο Ρόσι δήλωσε ενθουσιασμένος για τη νέα εμπειρία: «Η είσοδος σε αυτόν τον τομέα είναι πραγματικά μια αναζωογονητική περιπέτεια που αποφασίσαμε να αναπτύξουμε μαζί με κορυφαίους συνεργάτες. Είμαι ενθουσιασμένος που θα μπορέσω να συναντήσω θαυμαστές από όλο τον κόσμο, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα και τον ενθουσιασμό της VR46 μέσα από νέες τεχνολογίες. Νομίζω ότι αυτό το σχέδιο είναι ένα μεγάλο βήμα για τη μάρκα».

Hands-holding-VR


Στόχος του εικονικού αυτού κόσμου είναι να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα αφιερωμένη στον «Γιατρό» και οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού να μπορούν να συναναστραφούν με τους αναβάτες της VR46 και άλλους επισκέπτες. Ο CEO της VR46 και συνεργάτης της The Hundred, Ζαν Κλόντ Τζινοζί, πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξη του σχεδίου το οποίο για πρώτη φορά θα φέρει ένα διεθνές είδωλο όπως ο Βαλεντίνο Ρόσι στον κόσμο του Metaverse. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι επαναστατικός αυτός ο κόσμος όπως έχει γίνει και στον κόσμο της μοτοσικλέτας».

vr46-metaverse_1__0
Κλείσιμο


Το μέλλον είναι πολύ πιο κοντά από ότι πιστεύουμε και οι νέες τεχνολογίες είναι έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με έρευνα αναλυτών αναμένεται μέχρι το 2025 το 25% του παγκόσμιου πληθυσμού να περνάει τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα στον Metaverse κόσμο.

Βίντεο με τον Ρόσι να δοκιμάζει το νέο GT7 και να μιλάει για το Metaverse.
Valentino Rossi e le sue nuove sfide: Gran Turismo 7, metaverso e Nft


ΠΗΓΗ:https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επαφή Αμερικανών – Ρώσων, μετά το σχέδιο Ντράγκι για ειρήνη, αλλά και κόντρα για την επισιτιστική κρίση

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ στρέφονται εναντίον της κόρης του επειδή δεν τον υποστηρίζει δημόσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης