Ποινική δίωξη στον Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας

Ποινική δίωξη στον Ζουμά για την κακοποίηση της γάτας

Τόσο ο ποδοσφαιριστής της Γουέστ Χαμ όσο και ο αδελφός του που βιντεοσκόπησε την κακοποίηση της γάτας θα δικαστούν για την ενέργεια τους

zoymaaa
Μετά την καταγγελία του οργανισμού προστασίας ζώων για τη βιαιοπραγία της γάτας του τόσο ο Κερτ Ζουμά όσο και ο αδελφός του θα κληθούν να δικαστούν!

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός της Γουέστ Χαμ είχε προκαλέσει σάλο με το video που ανέβασε στα social media όπου κλωτσούσε την γάτα του για ... πλάκα και έφτασε η ώρα να πληρώσει.



Κλείσιμο
Η ομάδα του του είχε επιβάλει πρόστιμο (250.000 λίρες), οπαδοί ομάδων στην Μεγάλη Βρετανία τον είχαν γιουχάρει στο γήπεδο ενώ και ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν τον υπολογίζει για την εθνική Γαλλίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Skysports, έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την ποινική δίωξη των δύο αδελφών Ζουμά και σύντομα θα οριστεί δικάσιμος.

Η δίωξη έγινε από την RSCPA και ο νόμος του 2006 είναι ιδιαίτερα αυστηρός όσο αφορά την κακοποίηση των ζώων. Για τον Ζουμά υπάρχει ήδη μηνυτήρια αναφορά στην χώρα του στη Γαλλία για την συγκεκριμένη πράξη. 


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ενδέχεται να κλιμακώσει την επίθεση και «οι επόμενες εβδομάδες θα είναι άσχημες», εκτιμούν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Το Μπάκιγχαμ «έκλεισε» την υπόθεση κακοποίησης της Βιρτζίνια Τζιούφρε από τον πρίγκιπα Άντριου με 7 εκατ. στερλίνες

Ειδική άδεια ασθενείας λόγω κορωνοϊού: Ηλεκτρονική αίτηση στον e-ΕΦΚΑ για τη χορήγηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης