Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα το χάριζε τη νίκη και έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) κόντρα στον ανώτερο Βόλο, ο οποίος θα έχει το πλεονέκτημα στα Play Out.
Οι Ηπειρώτες τερμάτισαν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 35 βαθμούς, όσους έχει και ο Αστέρας και πλέον ελπίζει την ανατροπή της ποινής του στην Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για να φτάσει τους 40 βαθμούς και να αφήσει τον ΟΦΗ εκτός Play Off.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cid0tz7y5eyp)
Ο Κώστας Μπράτσος κατέβασε τους γηπεδούχους με σύστημα 4-2-3-1. Ο Κλέιμαν ήταν στην εστία, Άλχο-Ρίνερ-Γκιουλέν-Μπαρτόλο στην άμυνα, Τσοκάνης-Μπαριέντος δίδυμο αμυντικών χαφ, ενώ ο Ορός είχε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους. Ο Φερνάντες και ο Ρεγκατέν ήταν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμής, ενώ ο δεύτερος σκόρερ της κανονικής διάρκειας Τομ Φαν Βέερτ ήταν ο μοναδικός προωθημένος.
Από την πλευρά του ο Ηρακλής Μεταξάς παρέταξε την ομάδα τους Ηπειρώτες σε σχηματισμό 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λοντίγκιν, στα άκρα τη άμυνας οι Σάλιακας-Πίρσμαν και οι Κάργας-Εραμούσπε στην «καρδιά» αυτής. Δίδυμο στα αμυντικά χαφ ήταν ο και ο Στάνκο, δεξί εξτρέμ ο Λιάσος, αριστερό ο Γκαρντάφσκι και ο Σνάιντερ κινούταν περιφερειακά του Περέα.
Καλύτερος ο Βόλος - Δοκάρι ο ΠΑΣ
Ο Βόλος δοκίμασε για πρώτη φορά τα αντανακλαστικά του Λοντίγκιν στο 8' όταν ο Ρεγκατέν εκτέλεσε με δύναμη απευθείας ένα φάουλ μερικά μέτρα έξω από την περιοχή, όμως ο τερματοφύλακας των Ηπειρωτών μπλόκαρε με δυσκολία.
Στο 13' ο Μπαρτόλο έβγαλε τη σέντρα, ο Τσοκάνης πήρε την κεφαλιά όμως ο Λοντίγκιν απέκρουσε, ενώ πέντε λεπτά αργότερα (18') ο Μπαριέντος έκανε γέμισμα, ο Φαν Βέερτ πήρε την κεφαλιά και ο κίπερ των Ηπειρωτών μπλόκαρε.
Οι Θεσσαλοί μπορεί να είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου μέρους. Ο Μπαρτόλο έκανε εύκολο λάθος έξω
από την περιοχή, ο Λιάσος έκλεψε τη μπάλα έβγαλε τον Σνάιντερ σε θέση τετ α τετ, πλάσαρε, όμως ο Κλέιμαν έκανε την επέμβαση και έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Γκιουλέν, Ρινέρ, Μπαρτόλο, Άλχο,Όρος (72΄ Νίνης), Ρεγκατέν, Φερνάντες (82' Πουρίτα), Τσοκάνης, Μπαριέντος (72' Κορέα), Φαν Βέερτ.
ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Λιάσος (72΄ Μπρένερ), Στάνκο (58' Καραχάλιος), Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ (85' Mίνα), Ντομίνγκεθ, Περέα.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ειδήσεις σήμερα:
Υπό αστυνομική επιτήρηση το μνημόσυνο των τριών παιδιών στην Πάτρα - Ξεκινούν οι καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών
Πόσο «ευάλωτες» είναι οι πυρηνικές εγκαταστάσεις της Ουκρανίας απέναντι σε ενδεχόμενο χτύπημα των Ρώσων;
Η Βασίλισσα Ελισάβετ «αφήνει» το Μπάκιγχαμ - Θα ζήσει μόνιμα στο Κάστρο του Ουίνσδορ