Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο deal με το WhatsApp της Meta

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο deal με το WhatsApp της Meta

«Είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά», είπε ο Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του - Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί - Τι περιλαμβάνει το deal

bucks2
Ο Έλληνας σταρ του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, υπέγραψε μακροπρόθεσμη συμφωνία με την WhatsApp, την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta Platforms, για την προώθηση του brand σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται για την πρώτη συμφωνία προώθησης που συνάπτει η WhatsApp με κάποιον διάσημο. Τα στελέχη της εταιρείας σχεδιάζουν να συνεργαστούν με τον Αντετοκούνμπο όχι μόνο για την παραγωγή περιεχομένου, αλλά η συμφωνία περιλαμβάνει και τη συμμετοχή του σε εκδηλώσεις και σε δράσεις ενημέρωσης, ξεκινώντας από το All-Star Game του NBA στο Κλίβελαντ την Κυριακή το απόγευμα. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Bloomberg oι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστοί.

«Είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιώ καθημερινά», είπε ο Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του. «Στο τέλος της ημέρας, παίρνω αποφάσεις με βάση το τι με κάνει χαρούμενο και το πώς μπορώ να βοηθήσω».

Το WhatsApp, το οποίο ανταγωνίζεται το iMessage και το Google Messages της Apple, έχει περισσότερους από 2 δισεκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο και έχει καθιερωθεί ως η κύρια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων σε χώρες όπως η Ινδία και η Βραζιλία. Η υπηρεσία έχει ενίσχεύσει φέτος το αθλητικό μάρκετινγκ, μέσω και της διαφημιστικής της προβολής για πρώτη φορά στα πλέι οφ του του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Διαάστε περισσότερα στο newmoney


Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά ξανά η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου το 2017

Οι λέσχες μπαίνουν στα γραφεία των ΠΑΕ- Τέλος οι αναστολές για οπαδική βία

Τέταρτη ημέρα αγωνίας για τους 10 αγνοούμενους στο Euroferry Olympia - Συνεχίζονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης