H Γουέστ Χαμ ξεπούλησε τα περιλαίμια γάτας μετά την κακοποίηση του ζώου από τον Ζουμά

H Γουέστ Χαμ ξεπούλησε τα περιλαίμια γάτας μετά την κακοποίηση του ζώου από τον Ζουμά

Ο κόσμος έσπευσε να αγοράσει περιλαίμια γάτας στο e-shop της Γουέστ Χαμ μετά από την υπόθεση κακοποίηση γάτας από τον Κερτ Ζουμά και ανακοινώθηκε sold out - Θα πάρει μαθήματα συμπεριφοράς σε ζώα ο Γάλλος αμυντικός

zoyma_1
Συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη σε Αγγλία και Γαλλία η υπόθεση κακοποίησης γάτας από τον Κερτ Ζουμά.

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός της Γουέστ Χαμ σόκαρε με το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται να κακοποιεί την γάτα του και ήδη έχει δεχτεί ένα σημαντικό πρόστιμο από την ομάδα και η Adidas διέκοψε την συνεργασία μαζί του.

Στην Αγγλία δεν θα του ασκηθεί δίωξη αλλά στην Γαλλία έχει υποβληθεί μήνυση στον διεθνή άσο. Ο Κερτ Ζουμά συνεχίζει να παίζει κανονικά με την ομάδα του Λονδίνου προκαλώντας αντιδράσεις στους φαν της.

west_ham


Οι φίλοι της Γουέστ Χαμ αποφάσισαν ν' αντιδράσουν μ΄ έναν ιδιαίτερο τρόπο και η Γουέστ Χαμ με την Amazon ξεπούλησαν τα περιλαίμια γάτας όπως γράφει η "The Sun". 

Κλείσιμο
Στο μεταξύ ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, δήλωσε ότι ο Ζουμά υπολογίζεται κανονικά για τους αγώνες της ομάδας και αποκάλυψε πως θα γίνουν μαθήματα συμπεριφοράς σε ζώα στον ποδοσφαιριστή.

«Είμαστε τόσο απογοητευμένοι. Είναι μακριά από τον χαρακτήρα του Κουρτ. Είναι πολύ καλό παλικάρι. Θα του φέρουμε βοήθεια, χρειάζεται βοήθεια.

Οι άνθρωποι που ίσως έχουν υποπέσει σε παραβάσεις οδήγησης, οι περισσότεροι πρέπει να κάνουν μαθήματα για να μάθουν τους λόγους και τις συνέπειες. Το RSPCA πρόκειται να μας παράσχει ορισμένα μαθήματα για τον Κουρτ σχετικά με τα ζώα και το πώς τους συμπεριφερόμαστε», είπε ο Μόγιες.

Ειδήσεις σήμερα:

Πολλά τα ερωτήματα για τα τρία αδέρφια στην Πάτρα - «Καταρρέουν σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν χωρίς εξήγηση»

Πούτιν-Μακρόν: Κι όμως υπήρχε λόγος που κάθισαν 4 μέτρα μακριά

Η Adele μεθυσμένη έκανε pole dancing και πέταξε το σακάκι της σε γκέι κλαμπ του Λονδίνου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης