Super League 2, Ολυμπιακός Β'-Ξάνθη 1-1: Φοβερό φινάλε στο ντεμπούτο του Ζοάο Καρβάλιο

Super League 2, Ολυμπιακός Β'-Ξάνθη 1-1: Φοβερό φινάλε στο ντεμπούτο του Ζοάο Καρβάλιο

Συνπαρπαστικό φινάλε στο παιχνίδι Ολυμπιακός Β' - Ξάνθη (1-1) - Άνοιξαν το σκορ στο 90'+3' οι ερυθρόλευκοι και ισοφαρίστηκαν στο 90'+4', στο ντεμπούτο του Ζοάο Καρβάλιο 

karvalio
Το καλύτερο το άφησαν για το τέλος Ολυμπιακός Β' και Ξάνθη, στο εξ' αναβολής παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική της Super League 2, που έγινε στο προπονητικό του Ρέντη (1-1).

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα ξεκίνησε το παιχνίδι με βασικούς τους Καρμπόβνικ και Καρβάλιο. Ο Πορτογάλος, που ήρθε φυσικά για την πρώτη ομάδα, έκανε ντεμπούτο με τη δεύτερη και αγωνίστηκε για 62 λεπτά, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Κωστή. Στο διάστημα που αγωνίστηκε έκανε ορισμένες πολύ όμορφες ενέργειες, πέρασε κάθετες πάσες, είχε ενέργεια και τρεξίματα, ενώ ανέλαβε τις στατικές φάσεις.

Ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες να έχουν βάλει από ένα γκολ. Ο Κωστή στο 90'+3' με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0, ενώ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, στο 90'+4', ο Θυμιάνης με καταπληκτική κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 5η θέση με 22 βαθμούς (5-7-3), ενώ η Ξάνθη είναι 4η με 25 (7-4-2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β' (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Ξενιτίδης, Τσέλιος (82' Σαπουτζής), Μαρίνος, Καρβάλιο (62' Κωστή), Πινακάς (71' Ντόη).

ΞΑΝΘΗ (Ζόραν Βούλιτς): Ίτσο, Πολίμος (73' Ουνγιαλίδης), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Δόρης (82' Θυμιάνης), Τσέλιος (73' Γκινσάρι), Γκόμεθ, Αλί Μπαμπά (88' Διαμαντόπουλος), Γκάβριτς, Ιμπραχίμι.

Πηγή: www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί έχουμε αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό– Τέσσερις βασικοί λόγοι

To ABC News τιμώρησε τη Γούπι Γκόλντμπεργκ γιατί είπε ότι το Ολοκαύτωμα «δεν είχε σχέση με τη φυλή»

Τέλη κυκλοφορίας: Διευκρινίσεις για οχήματα σε ακινησία, διαγραφές και μεταβιβάσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης