Ο Γκρίνγουντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, συνεχίζονται οι έρευνες

Ο Γκρίνγουντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, συνεχίζονται οι έρευνες

Ο Μέισον Γκρίνγουντ έπειτα από τρεις διανυκτερεύσεις υπό κράτηση, αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία του Μάντσεστερ με εγγύηση - Συνεχίζονται οι έρευνες για τις κατηγορίες βιασμού, ξυλοδαρμού και απειλών θανάτου

greenwood
Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την περασμένη Κυριακή βιώνει έναν τεράστιο εφιάλτη, ο οποίος τον έχει σπρώξει στο περιθώριο από την ομάδα του και το ποδόσφαιρο.

Με την Γιουνάιτεντ να μην επιθυμεί καμία επαφή και σχέση μαζί του μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο ποδοσφαιριστής, ο Γκρίνγουντ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση το πρωί της Τετάρτης από την Αστυνομία του Μάντσεστερ.

Κατηγορείται για βιασμό, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου και οι έρευνες συνεχίζονται, με τον παίκτη προς το παρόν ν' αποχωρεί από το κρατητήριο...

Οι συμπαίκτες του τον ακολούθησαν ξανά στο Instagram
Λίγες ώρες μετά την αποφυλάκιση, αρκετοί συμπαίκτες του Μέισον Γκρίνγουντ ακολούθησαν ξανά στα social media τον 20χρονο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Απαντες είχαν σοκαριστεί από τις καταγγελίες της συντρόφου του Μέισον Γκρίνγουντ, η οποία είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες και βίντεο στα social media που φαινόταν γεμάτη μέλωπες και με αίματα, κατηγορώντας τον εξτρέμ της Γιουνάιτεντ πως την ξυλοκόπησε.

Κλείσιμο
Οι Αρχές συνέλαβαν τον 20χρονο άσο των «κόκκινων διαβόλων», ενώ από την πλευρά του ο σύλλογος τον «εξαφάνισε» από παντού.

Ορισμένοι συμπαίκτες του νεαρού μεσοεπιθετικού, όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Νταβίντ Ντε Χέα, Έντινσον Καβάνι και Πολ Πογκμπά, όταν ενημερώθηκαν για το συμβάν τον έκαναν unfollow στο Ιnstagram.

Λίγες ώρες όμως αφότου αφέθηκε ελεύθερος από την Αστυνομία του Μάντσεστερ με εγγύηση, μερικοί συμπαίκτες του τον ακολούθησαν ξανά στα social media. Οπως οι Βίκτορ Λίντελοφ, Μάρκους Ράσφορντ, Τζέσι Λίνγκαρντ και Φρεντ, οι οποίοι όσο ο Γκρίνγουντ ήταν υπό κράτηση δεν τον ακολουθούσαν στο Instagram.

Πηγή:www.gazzetta.gr
https://www.gazzetta.gr/football/premier-league/2085468/gkringoynt-eleytheros-me-eggyisi-synehizontai-oi-ereynes
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης