H Ενάν καλεί τον Τζόκοβιτς να μην αγωνιστεί στο Australian Open

H Ενάν καλεί τον Τζόκοβιτς να μην αγωνιστεί στο Australian Open

Η κάτοχος 7 τίτλων Grand Slam, Ζιστίν Ενάν, καλεί τον Νόβακ Τζόκοβιτς να μην αγωνιστεί στο Australian Open αφού έχει απέναντι του τον κόσμο

enan
Ξεκάθαρα υπέρ της απόσυρσης του Νόβακ Τζόκοβιτς τάχθηκε η Ζιστίν Ενάν. 
Η Βελγίδα τενίστρια η οποία στην καριέρα της κατέκτησε 7 Grand Slam σημείωσε ότι θα είναι καλό να μην παίξει ο Σέρβος στη Μελβούρνη αφού έχει τον κόσμο απέναντι του. 

«Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο δεν παίζει αυτή τη στιγμή»,είπε η Βελγίδα και εξήγησε:  «Είναι κάτι πολύ περίπλοκο. Δεν υποστηρίζω ότι ο Τζόκοβιτς δεν χρειάζεται να παλέψει γι' αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό αλλά  πρέπει να δει ότι οι Αυστραλοί δεν τον θέλουν. Το να μην παίξει στο τουρνουά ίσως είναι καλύτερο για όλους, για το τένις, για το τουρνουά και ίσως και για τον ίδιο». 

Σε πρόσφατη δημοσκόπηση στην Αυστραλία το 83% των ερωτηθέντων τάχθηκε υπέρ της απέλασης του Νόβακ Τζόκοβιτς. Δεν μπορεί να δεχτούν ότι είναι ανεμβολίαστος και θα μπορεί να παίξει κανονικά στη Μελβούρνη, την ίδια ώρα που εκείνοι έχουν βιώσει για εβδομάδες "σκληρή" καραντίνα. 

Από την άλλη, ο Νίκολα Πίλιτς, πρώην προπονητής του Τζόκοβιτς, επεσήμανε: «Είναι κρίμα, ο Νόβακ δεν το αξίζει». Τόνισε ακόμη ότι οι Αυστραλοί παίζουν "βρώμικο" παιχνίδι στην υπόθεση του Σέρβου τενίστα. 

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο με Ferrari: Νέο βίντεο, δευτερόλεπτα μετά την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο

Θρήνος στη Φθιώτιδα: Νεκρός 14χρονος από κορωνοϊό

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Ο Τζώρτζης οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης