Έβερτον και Άρσεναλ τίμησαν τον 6χρόνο Άρθουρ που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τους γονείς του - Δείτε βίντεο

Έβερτον και Άρσεναλ τίμησαν τον 6χρόνο Άρθουρ που βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τους γονείς του - Δείτε βίντεο

Οι φίλαθλοι των δυο ομάδων χειροκρότησαν σύσσωμοι προς τιμήν του στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης της 15ης αγωνιστικής της Premier League

ar
Οι ομάδες της Premier League θέλησαν να τιμήσουν τη μνήμη του 6χρονου Άρθουρ Λέμπιντζο-Τσαρλς στα ματς της 15ης αγωνιστικής, με ένα μαζικό χειροκρότημα στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης κι αυτό έκαναν οι φίλοι της Έβερτον και της Άρσεναλ στο «Γκούντισον Παρκ».

Στο έκτο λεπτό, όσα και τα χρόνια που κόπηκε το νήμα της ζωής του μικρού φίλου της Μπέρμιγχαμ. Τόσο βάναυσα, τόσο απάνθρωπα. Η ιστορία του Άρθουρ συγκλόνισε τη Μεγάλη Βρετανία και συγκλονίζει όποιον αντιλαμβάνεται τι συνέβη στο αδικοχαμένο αγγελούδι, που έχασε τη ζωή του τον Ιούνιο του 2020 λόγω των βασανιστηρίων και της κακομεταχείρισης που δεχόταν συστηματικά από τον πατέρα και τη θετή μητέρα του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg8hushj4nyx-se)


Η τελευταία τον άφησε αναίσθητο χτυπώντας το κεφάλι του σε σκληρή επιφάνεια, προκαλώντας θανάσιμη εγκεφαλική αιμμοραγία. Οι δυο τους καταδικάστηκαν πριν από λίγες μέρες σε 21 και 29 χρόνια κάθειρξης, αποτέλεσμα των σκληρών γεγονότων που προέκυψαν από την έρευνα των Αρχών. Σύμφωνα με τις εικόνες από κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι που διέμεναν, άφηναν νηστικό για 14 ώρες τον μικρό Άρθουρ στον διάδρομο όσο εκείνοι έτρωγαν στο καθιστικό, ενώ ο ίδιος φέρεται να εκλιπαρούσε φωνάζοντας «δώστε μου να φάω, μόνο εσείς μπορείτε να με ταΐσετε» και «κανείς δεν με αγαπάει». Λίγες μέρες πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, η θετή του μητέρα τον είχε δηλητηριάσει με αλάτι.

Από την ιατροδικαστική μελέτη στη σορό του, εντοπίστηκε ότι είχε 130 διαφορετικά τραύματα, τα 30 στο κεφάλι, δείγμα του βασανισμού που υπέστη το άτυχο παιδάκι, το οποίο αναγκάστηκε να μεγαλώσει με τον πατέρα του από τα 2 του χρόνια, όταν η φυσική του μητέρα φυλακίστηκε για τον φόνο του βίαιου συζύγου της.

Κλείσιμο





Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Έβρος: Ελεύθερους με περιοριστικούς όρους άφησαν οι Τούρκοι τον αστυνομικό και την σύντροφό του

GNTM 4: Εκτός τελικής πεντάδας η Αγάπη - Δείτε βίντεο

O Drake απέσυρε τις υποψηφιότητές του για τα βραβεία Grammy
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης