Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης

Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης

Tο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, διεκόπη στο 92ο λεπτό, με τους φίλους των γηπεδούχων να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο

5443715
Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, με τους κιτρινόμαυρους να νικάνε με 0-1, μέχρι και το 91′, οπότε και δόθηκε εντολή για διακοπή του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, η ΕΛ.ΑΣ. έχει προχωρήσει και σε προσαγωγές άλλων ατόμων, οπότε υπάρχει πιθανότητα ο αριθμός των συλλήψεων να αυξηθεί.

Tο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, διεκόπη στο 92ο λεπτό, με τους φίλους των γηπεδούχων να πετούν φωτοβολίδες και καπνογόνα στον αγωνιστικό χώρο. Ολα φέρονται να ξεκίνησαν όταν δύο πυρσοί από την κερκίδα εκτοξεύθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Θεσσαλονίκη: επεισόδια στο ΠΑΟΚ -Άρης

Δευτερόλεπτα αργότερα υπήρξε εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες του Άρη να κατευθύνονται αμέσως προς τα αποδυτήρια, ενώ δυνάμεις των ΜΑΤ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν μπροστά από τη Θύρα 4, έχοντας μάλιστα και συγκρούσεις με οπαδούς. Οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν αποχωρήσει από το γήπεδο, περιμετρικά του οποίου έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις. Σημειώνεται πως το ντέρμπι άρχισε και πάλι έπειτα από 28 λεπτά διακοπής.

Κλείσιμο
Πηγή: grtimes.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ ξανά στη Χαριλάου Τρικούπη στα αποκαλυπτήρια της νέας πρόσοψης


Θετικοί στη μετάλλαξη Omicron βρέθηκαν στην Ολλανδία 13 επιβάτες πτήσεων από Νότια Αφρική


Αναλένα Μπέρμποκ: Οι προτεραιότητες της πρώτης γυναίκας ΥΠΕΞ της Γερμανίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης