Λαπόρτα: «Απελπισμένος ο Μπαρτομέου, τώρα καταλαβαίνει την καταστροφή που προκάλεσε»

Λαπόρτα: «Απελπισμένος ο Μπαρτομέου, τώρα καταλαβαίνει την καταστροφή που προκάλεσε»

Σκληρή απάντηση από τον Τζουάν Λαπόρτα στα όσα ισχυρίστηκε ο προκάτοχός του στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, τον οποίο έχρισε αποκλειστικά υπεύθυνο για την οικονομική καταστροφή του συλλόγου

laporta_102954
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πλέον ο άτυπος πόλεμος που έχει ανοίξει μεταξύ του Τζουάν Λαπόρτα και του Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να μην μασάει τα λόγια του και να αποκαλεί «απελπισμένο» τον προκάτοχό του.

Θρυαλλίδα για τη... νέα επίθεση που εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας των Μπλαουγκράνα στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μπαρτομέου μέσω των οποίων αποποιήθηκε πλήρως την ευθύνη για την οικονομική καταστροφή του συλλόγου και έριξε εμμέσως το φταίξιμο στη νέα διοίκηση.

Η στάση του Ισπανού δεν έμεινε αναπάντητη από τον Λαπόρτα ο οποίος αφιέρωσε λίγο χρόνο από την παρουσίαση για το νέο συμβόλαιο του Πέδρι προκειμένου να μιλήσει με σκληρά λόγια για τον πρώην πρόεδρο τον Καταλανών.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένος με την ανανέωση που δεν θέλω να αποσπαστεί η προσοχή μου από άλλες ερωτήσεις. Βλέπω ότι ο Μπαρτομέου είναι απελπισμένος επειδή τώρα αρχίζει να καταλαβαίνει το μέγεθος της καταστροφής για την οποία ευθύνεται. Ο πρόεδρος είναι υπεύθυνος για όλα, αλλά δεν πρόκειται να μπω σε λεπτομέρειες» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λούρδη Λεόν: Η μαμά μου η Μαντόνα με έλεγχε όλη μου τη ζωή

Νέος δακτύλιος από 25 Οκτωβρίου: Σύσκεψη το Σάββατο στο Μαξίμου - Ποιοι θα εξαιρούνται

Φωτογραφίες ντοκουμέντα από την υπόθεση με την άγρια δολοφονία της Βάιας Γκανιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης